Az interjúban Szánthó Miklós elmondta, hogy a magyar jobboldal teljesítménye irányt mutathat a világ többi konzervatív politikai közössége számára. Washingtoni látogatása alatt többek között erre hívta fel a sikeres „magyar recept” iránt érdeklődők figyelmét.

Hirdetés

A főigazgatót a One America News Network (OANN) élő adásában kérdezték Magyarországról és a hazai jobboldal sikereiről, ahol elmondta: „hazánkban nemcsak beszélnek a hagyományos értékek védelméről, de azoknak a gyakorlati politikában is érvényt szereznek”. Kiemelte azt is, hogy Magyarország képes a család intézményének megvédésére, és megóvja a gyermekeket az „LMBT” ideológiától és a genderpropagandától.

Az Alapjogokért Központ idei terveire vonatkozó kérdésre pedig elárulta, hogy 2023-ban is szeretnék megtartani a CPAC Hungary rendezvényt, mely kapcsán megfogalmazta céljukat is, hogy legalább olyan sikeres legyen, mint a tavalyi volt.

Magyarországot, Orbán Viktor miniszterelnököt és a CPAC Hungary-t a globális baloldal részéről érő támadások kapcsán hangsúlyozta, hogy „mindez igazolja azt, hogy jó úton járunk és egyre nagyobb sikereket érünk el”.

A mi legfőbb feladatunk a közeljövőben az, hogy elmélyítsük, és kibővítsük a nemzeti erők nemzetközi összefogását, amennyire csak lehet – közölte bejegyzésében Szánthó Miklós.

Korábban írtuk