Idén is lesz április 25-26-án CPAC Hungary. Hányadik alkalommal rendezi meg az Alapjogokért Központ, mit kell tudni erről a találkozóról?

Hirdetés

A CPAC eredetileg az amerikai jobboldal legnagyobb seregszemléje, melynek első és eddigi egyetlen európai mutációja a CPAC Hungary.

Ráadásul idén már harmadszorra gyűlnek össze a nyugati civilizáció legkiválóbb patriótái, jobboldali politikusai, gondolkodói Budapesten.

Az Alapjogokért Központ 2022-ben rendezte meg az első CPAC Hungary-t, ahol megünnepeltük a magyar jobboldal korszakos győzelmét, és tisztáztuk, miért sikerülhetett ez az átütő diadal. Megegyeztünk, hogy összeköt bennünket az Isten, haza, család értékhármasa, és ez összeabroncsozza a teljes jobboldalt a mi világunkban.

Korábban írtuk

Tavaly újra összetrombitáltuk a seregeket, és megfújtuk a kürtöket: no migration, no gender, no war! Idén pedig – soha nem látott számban – harmadik alkalommal is összejövünk, hogy lendületet vegyünk a közelgő csatákhoz, visszavegyük Brüsszelt és visszahódítsuk Washingtont is. Lecsapoljuk a mélyállami mocsarat, woke-talanítunk és megmentjük a nyugati civilizációt!„

A HírFM Igazság órája c. műsorában is lecsapolásról, woke-talanításról beszélt – mit ért ezalatt?

A modernkori kommunizmus, a woke már annyi szemetet hordott össze, hogy ideje lomtalanítani – azaz woke-talanítani.

A szélsőségesen progresszív liberalizmus, a neomarxizmus, a méregzöld klímahisztéria, a multikulti-mánia meg a genderőrület karmesterei és a mindennapi élet valósága között viszont óriási a szakadék. Ez demokráciadeficitiet idéz elő, nincs összhang az uniós elit „elvárásai” és az állampolgárok igényei között.

A mai kor történései közepette mit üzen a CPAC? Kiket akarnak megszólítani?

Nézze, a CPAC annak a szellemi hátországnak a tartópillére, amelyen a jóérzésű emberek és képviselőik egymás kezébe csaphatnak, hogy aztán júniusban Európában, majd novemberben az Egyesült Államokban közösen vegyék fel a harcot a nyugati világ visszavételéért. Sajnos ma azt látjuk, hogy a Lajtán túl tort ül az elmebaj, az eleink által kivívott szabadság eltiprása felett egy új gúnyába öltözött bolsevik szekta dáridózik.

Persze, régen is voltak hülyék, csak nem voltak ennyire magabiztosak. Amit akár csak pár éve, évtizede kinevettünk vagy lehetetlenségnek gondoltunk, az ma már a fősodor része.

A kivételszabályból általánost csináltak, a „speciális„ életérzéseket és élethelyzeteket akarják ráerőltetni a társadalom többségére. Igen hasonló ez a kommunizmushoz, csak ma az osztályharcot társadalmi igazságharcnak hívják, kemény fizikai terror helyett – még – szoftos szellemi érzékenyítés megy, nyílt cenzúra helyett indirekt elvárás a politikailag korrekt nyelvezet.

De a cél ugyanaz: a valódi szabadság letörése és helyettesítése előrecsomagolt konformizmussal. Hiszen akinek se Istene, se hazája és azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány, az valójában nem szabad, hanem üres – és a kiüresített embert sokkal könnyebb aztán ideológiai egyenzubbonyba bújtatni.

A teljes interjút IDE kattintva olvashatja el.