Hirdetés

Ez a Twitter-bejegyzés világosan alátámasztja az összes korábbi információt, miszerint ez a megegyezés megszületett – húzta alá Szijjártó Péter. Márki-Zay Péter azt írta Zelenszkijnek: „Magyarország polgárai hallották a hangját, elnök úr!”

Ha ezt a megegyezést végrehajtják, akkor annak azonnali és rendkívül súlyos következményei lesznek Magyarországra nézvést – hangsúlyozta a tárcavezető.

A fegyverszállítások azonnal háborúba sodornák Magyarországot: hiszen a fegyverszállítmányok katonai célpontot jelentenek, és ezért a fegyverszállítások hazánk biztonságát súlyos veszélybe sodornák – mutatott rá Szijjártó Péter.

Ha megszavaznák a kőolaj- és fölgázszállításra vonatkoz szankciókat, azzal a üzemanyagellátást, a fűtést veszélyeztetnék, Magyarország gazdasága a leállás szélére kerülne.

Ez a megyezezés rendkívüli veszéllyel járna Magyarországra nézve, ezért április 3-án világos döntés előtt áll minden magyar ember: aki a Fideszre szavaz, a békére és a biztonságra szavaz, aki a baloldalra szavaz, az a háborúba történő azonnali belesodródást kockáztatja. Jól gondolják meg a döntést – zárta gondolatait a miniszter.

Korábban írtuk