Hirdetés

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője arról beszélt: egyre „szürreálisabb”, amit a fideszes kormánytagok és politikusok művelnek a jelenlegi szociális és egészségügyi „válsághelyzetben”.

Kásler Miklós szakminiszter legfontosabb dolga az volt, hogy filmgyártási megállapodást írjon alá Szerbiával, Kövér László házelnök arra biztatta a titokszolgákat, hogy tekintsék ellenségnek, akik nyugatorientáltak, Orbán Viktor miniszterelnök pedig „szélsőjobbos, integrációellenes és szélsőséges nacionalista csoportot szervez”, hogy „Putyin megbízásából belülről verje szét az Európai Uniót” – fogalmazott.

 A Fideszt az „öreg antidemokraták pártjának” nevezte és úgy vélte: a kormánypárt ultranacionalizmusát, antidemokratikus berendezkedését nyugodtan nevezhetik hazafiatlannak, a megoldás pedig a kormányváltás lesz, egy szociális, esélyteremtő fordulattal.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára elképesztőnek nevezte, hogy a képviselő a lengyeleket Putyin-barátsággal vádolja.

Korábban írtuk

Hangsúlyozta: azuniós tagság nemzeti érdek, de nem azt jelenti, hogy Magyarország nem emeli fel a szavát, ha nemzeti érdekekről van szó.

Kijelentette: amíg az ellenzék az előválasztással, lejáratókampányokkal és a járvány elleni védekezés akadályozásával volt elfoglalva, addig a kormány minden generáció számára többletforrásokat juttat, emeli a minimálbért és visszaadja a 13. havi nyugdíjat.