Hirdetés

Volner János hozzátette, ezt az összefüggést „mi, magyarok már felismertük és kerítést építettünk” a migráció megállítása érdekében. „Osztrák barátainktól azt kérjük, hogy térjenek vissza az áleurópai értékek hangsúlyozásától, a fékevesztett liberalizmustól a józan ész talajára és védjék meg hazájukat és Európát” – mondta a politikus az előző napi bécsi merényletre utalva. Úgy vélekedett, hogy az iszlamista terrorizmus és a migráció közötti összefüggés mindenki számára egyértelmű. Ez ellen pedig úgy lehet tenni, ha az európai országok nem engednek az unió azon brüsszeli vezetőinek, akik minél több migráns letelepítését szorgalmazzák – fűzte hozzá a független országgyűlési képviselő.

A politikus egyben részvétét nyilvánította az osztrák, illetve a közelmúltban szintén merényletekkel érintett francia népnek, az áldozatok hozzátartozóinak, továbbá azoknak az európai zsidóknak, akik szintén terrortámadások áldozatává váltak.

Arra az újságírói felvetésre reagálva, miszerint Donáth Anna momentumos európai parlamenti képviselő a támadást követő online nyilatkozatában biztonságos, élhető Európa megteremtését szorgalmazta, Volner János azt mondta: „Donáth Annának már a nagyapja is állami szintű terrorista volt, hiszen Rákosi Mátyás titkárságát vezette (…), az édesapja és ő maga is folyamatosan a magyar érdekek ellen dolgozott (…), náluk családi történelme van a hazaárulásnak, ezért Donáth Annát hallgatásra kérjük ebben a kérdésben”.

Korábban írtuk