Volner János fenntartja álláspontját a Soros György hálózatával fenntartott jobbikos kapcsolatok ügyében.

Fotó: MTI (archív, illusztráció)

Fotó: MTI, archív

A Jobbik frakciójából kizárt országgyűlési képviselő újabb Facebook-bejegyzésben szólította meg Sneider Tamást, a Jobbik elnökét. Vasárnap még azt írta neki arra válaszul, hogy a pártelnök hazugsággal vádolta meg: ne hajtsa tovább „a hülyeségrollert, már így is gyorsan száguld…” Akkor arra kérte Sneidert, vessen véget a nyilvánosság előtti üzengetésnek.

Volner hétfői bejegyzésében ismét Sneider Tamáshoz szól:

Végtelenül elszomorító, hogy Sneider Tamás vagdalkozni kezdett és hazugsággal vádolt meg engem. Tamás, ezzel a mocskolódással csak ártasz a Jobbiknak és csökkented a kormányváltás esélyét! Nem én hazudtam a Jobbik jelenlegi vezetésének Soros-kapcsolatairól és nem én vezetem félre a tisztességes, hazaszerető emberekből álló tagságot sem

– kezdi gondolatait Volner, majd rátér a konkrétumokra is Sorossal kapcsolatban.

Azt állítod, gátlástalanul hazudok, amikor a szabadkőműves-spekuláns Soros György hálózatával fenntartott kapcsolataitokról beszélek? De hiszen ez a valóság! Csak az ilyeneket nem írjátok bele a kiáltványokba és elhallgatjátok a becsületes emberekből álló tagság előtt! Nézzük csak a Gyöngyösi Márton által szervezett brüsszeli konferencián résztvevőket. (…) Ezeket a Soros-embereket talán a legyek hordták össze? Nem érzitek, mennyire gáz ez? Tamás, mi elvileg egy nemzeti párt vagyunk!

– írja Volner János, aki aztán rátér Teplán István egykori CEU-rektorhelyettesre, akit

képesek voltatok Dúró Dóra nyakába varrni, holott bevallottan Kepli Lajos hozta őt a Jobbikba. Miért hazudtok, miért rágalmaztok? Mondjatok igazat! Ne hazudjatok arról sem, hogy a Teplán Istvánnal való kapcsolatot évekkel ezelőtt megszakítottátok! Hiszen te magad bizonyítod a Facebook-oldaladon közölt fényképpel, hogy ebben is hazudtok! A kép néhány napja, a Jobbik szeptember 29-én megtartott kongresszusán készült, a Soros-féle CEU alapítója elit helyen, közvetlenül mögöttetek ül, Gyöngyösi Márton külügyes kollégáival. Akkor ki is hazudik itt?

Volner János végezetül ismét rendkívüli tisztújítást szorgalmaz.

Végtelenül elszomorító, hogy Sneider Tamás vagdalkozni kezdett és hazugsággal vádolt meg engem. Tamás, ezzel a…

Gepostet von Volner János am Sonntag, 7. Oktober 2018