Az államtitkár azt írta: a már megkezdett tanári és óvónői béremelést is veszélyezteti az európai és a magyar dollárbaloldal legújabb, Magyarország elleni támadása. Donáth Anna, Cseh Katalin és Dobrev Klára frakciói pert akarnak indítani az Európai Bizottság ellen, amiért az megnyitotta hazánk számára a sokáig elzárt uniós források egy részét.

Hirdetés

Közölte, Gyurcsányné és a magyar baloldal többi európai parlamenti képviselője a havi 5-6 milliós brüsszeli fizetésükből hónapok óta csak azért dolgoznak, hogy a tanárok ne kereshessenek 800 ezer forintot és Magyarország ne kapja meg az uniós pénzeket. Miután a baloldal áskálódása ellenére az Európai Bizottság decemberben úgy döntött, hogy elkezdi a hazánknak járó források kifizetését, a baloldal megint támadásba kezdett. Közreműködésükkel az Európai Parlament Jogi Bizottsága zárt ajtók mögött úgy döntött, hogy pert indít az Európai Bizottság ellen – írta.

„A Gyurcsány vezette dollárbaloldal továbbra is meg akarja akadályozni az uniós források kifizetését, és az sem érdekli őket, ha emiatt a tanárok és az óvónők elveszítenék a béremelésüket. Szégyen, amint művelnek. Brüsszelben változás kell! Olyan európai parlamenti képviselőkre van szükség, akiket nem vettek meg guruló a dollárokért, akik a nemzeti érdekeket képviselik” – közölte a Facebookon Zsigmond Barna Pál.

Korábban írtuk