A tárcavezető arról számolt be, hogy a labdarúgó Konferencia-liga csoportmeccsére 1876 jegyet adtak el a firenzei Artemio Franchi Stadion vendégszektorába. Aláhúzta: nagyjából 300-350 ferencvárosi szurkoló szervezett keretek között, hat autóbusszal érkezik majd a helyszínre, a többiek egyénileg oldották meg az utazást.

Hirdetés

„Szeretném tisztelettel jelezni a ferencvárosi szurkolóknak, hogy a stadionban és annak környékén, a mérkőzés helyszínén az olaszországi képviseleteinkről öt konzul lesz majd jelen, akik állnak a magyar szurkolók rendelkezésére szükség esetén”

– emelte ki.

Szijjártó Péter tájékoztatása szerint bármilyen ügyes-bajos dolguk van vagy segítségre szorulnak a szurkolók, akkor a diplomatákat a +36 30 387 06 36-os ügyeleti telefonszámon lehet elérni. Hozzátette: a telefonszám már él, egészen addig, amíg a ferencvárosi szurkolók Olaszországot el nem hagyják a mai éjszaka, illetve a holnap reggel folyamán.

„Mindenkinek jó szurkolást, ferencvárosi győzelmet, és kevés bonyodalmat kívánok!”

– tette hozzá a tárcavezető.

Sorsdöntő meccsre készül a klub

A Ferencváros szurkolói már a firenzei dómnál vannak – írta a Mandiner a Pálya Jobboldala Facebook-bejegyzésére hivatkozva.

A firenzei Artemio Franchi Stadionban 21 órakor kezdődő összecsapást az M4 Sport és Kossuth Rádió élőben közvetíti.

Korábban írtuk