Hirdetés

„Már nagyon várom, hogy új csapatom mezét viselhessem. Minden tőlem telhetőt megteszek a bajnokság megnyerése érdekében, hogy együtt állhassunk a csúcson!” – nyilatkozta új klubja honlapján a 30 éves középpályás.

Vécsei korábban a Budapest Honvéd, az olasz Bologna FC és US Lecce, a svájci FC Lugano, illetve legutóbb, három és fél éven át a Ferencváros játékosa volt. A bajnokságot négyszer, a Magyar Kupát egyszer nyerte meg, 160 NB I-es mérkőzésen 13 gólt szerzett, a válogatottban 12 találkozón kétszer volt eredményes.

Az 1966-ban alapított Vissel Kobe legismertebb játékosa a 2018-ban igazolt világbajnok spanyol Andrés Iniesta volt, de ő idén elhagyta a klubot.

A japán Szuperliga 1997-es létrehozása óta a Vissel Kobe legjobb eredménye a 2021-es bronzérem, illetve a Császár Kupa 2019-es megnyerése volt. Jelenleg, 25 forduló után a tabella második helyén áll a csapat, egy ponttal lemaradva a listavezető Jokohama Marinos mögött.

Korábban írtuk

A hatszoros válogatott Kecskés Ákos a Sepsi OSK labdarúgócsapatához igazolt.

A román élvonalbeli klub közösségi oldalának szombati híradása szerint a 27 éves középhátvéd szerződése három idényre szól.

Kecskés a szegedi utánpótlásból előbb az olasz Atalantához került, majd futballozott az Újpest FC, a lengyel Termalica Nieciecza és Korona Kielce, a svájci FC Lugano, az orosz Nyizsnyij Novgorod, illetve legutóbb az osztrák LASK Linz együttesében.

A sepsiszentgyörgyi csapatból a középhátvéd Tamás Márk nyáron az azeri Neftci Bakuhoz igazolt, az egykori ferencvárosi Varga Roland viszont maradt, és a Konferencia-liga selejtezőjében négy gólt szerzett a mostani szezonban.