Április 4-5. között immár negyedik alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb innovációs fóruma, a think.BDPST. 

Az Antall József Tudásközpont által szervezett, a Külgazdasági és Külügyminisztériummal együttműködésben, valamint a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával megrendezésre kerülő esemény kiemelt vendége idén az Egyesült Királyság lesz, a fókuszban pedig ezúttal az “okos” technológiai megoldások állnak.

– A rendezvény egyedülálló lehetőséget biztosít a gazdasági, a kormányzati és a tudományos szférák képviselőinek a találkozására. Egyben méltó válasz a régió országainak hasonló rendezvényeire, a szlovákiai GLOBSEC-re, a lengyel Krynica Gazdasági Fórumra vagy a cseh Prágai Európai Ülésre – mondta a Demokratának Antall-Horváth Veronika, a think.BDPST főszervezője, az Antall József Tudásközpont igazgatóhelyettese.

Az esemény fókuszában idén a digitalizáció, a különféle intelligens megoldások, például az intelligens otthonok, valamint az ezekkel kapcsolatos kihívások állnak – kiemelten foglalkozva a visegrádi országok lehetőségeivel. Az esemény hivatalos leírása erre a linkre kattintva érhető el.