Azon töprengek, vajon Tejeskávé Ignác erősebb-e, mint Németország?

Tejeskávé Ignác rendszeresen pattog a Facebookon. Vírus nincs, ha van, nem veszélyes, ha veszélyes, őrá nem, ha őrá is, akkor majd azt ő eldönti. Megtanult pár kifejezést egy blogról, mint például a tüskefehérje, aztán használja, ha kell, ha nem, pedig biológiából nyolcadikban elhúznák, ha ma kéne beülni egy vizsgára. Tejeskávé Ignác naponta kétszer oszt meg háborgást, és mindre van hat lájkja. Én meg arra biztatnám, hogy támadja meg Németországot. Rendezzék le. Lássuk, ki az erősebb.

Hirdetés

Mert ha Németországban korlátozások vannak, és Németország behódolt a háttérhatalomnak, Tejeskávé meg nem, akkor nyilván erősebb, mint Németország. Mert azért az fura lenne, hogy minden erő és hatalom meg változtatási lehetőség híján, pusztán a hat lájk miatt töri magát.

Tejeskávé amúgy nincs egyedül. Ezért is bízom a sikerében. Segédcsapataival teleszemeteli a Facebookot. Harsognak az elnyomatásukról meg a cenzúráról, s közben a „vidd innen az oltáspárti mocskodat” a leggyakoribb, ha valaki felhívja a figyelmüket arra, hogy amiket hirdetnek, az a tudomány alapjaival nem találkozik, és sületlenségek tömkelegét szajkózzák érzelmi alapokon állva.

Rendszeresen hivatkoznak arra, hogy tömegek osztják a nézetüket, holott ezzel szerintem nem szerencsés példálózni, lévén ha a tömeg szava lenne a minőség, akkor a legócskább filmek, a legostobább dalszövegek és a legízléstelenebb ruhák lennének a minőség jellemzői. Bájos, amikor azok pattognak, hogy nekem ne mondják meg, akik egyéb, más esetekben meg a csendőrséggel meg huszárokkal kardlapoztatnák a plebszet, persze csak akkor, ha olyat mond, ami nem tetszik nekik. Mert ha a tömeg hülyesége az ő hülyeségük is, akkor azok elnyomott tömegek.

Viszont megkérném Tejeskávé Ignácot, ha elfoglalta Németországot, akkor a Mercedest meg az Audit hagyja békén. Hacsak jobb autót nem tud. Fight! Lássuk, ki az erősebb. Én Ignácnak drukkolok!

Korábban írtuk