Hirdetés

Van ez a hollókői ügy. (Egy Eszter nevezetű transzizé – nem vagyok hajlandó megtanulni ezeket a kategóriákat – népviseleti ruhát akart kikölcsönözni valami fotózáshoz, de a tulaj nem akart adni, többek között arra hivatkozva, a keresztény gondolkodású falu meg a vásárlói köre felháborodna, ha értesülne róla.) Eddig jó, de jött az öntudatos haladár – ez a transzizé, akinek nem elég a kor, melyben büntetés nélkül élheti ki devianciáját, nem, ő gyűlöli a normalitást, és ütni akar rajta.

Feljelentette hát a tulajt az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál, és az Index erre örömtáncot lejt.

„Fontosnak tartottam a helyi vállalkozók, szolgáltatók és döntéshozók figyelmét felhívni arra, hogy nemi identitása miatt senkit sem lehet megfosztani egy szolgáltatás igénybevételétől. Különösen visszás, hogy a keresztényi értékekre hivatkozva utasítottak el, ahelyett hogy a keresztényi szeretet nevében bárkit szívesen fogadnának Hollókőn” – kommentálta döntését Eszter.

Ezek ilyenkor mindig a keresztény értékekkel jönnek. Mert amúgy a papok pedofilok, és hülye, aki nem ateista. Mondjuk a Bibliában ott áll, hogy Isten az embert férfinak és nőnek teremtette, ellenben sehol nem áll, hogy a bűnt szeretni kéne. Legfeljebb a bűnöst, de előtte jól meg kell nevelni. Csak ott a korszellem meg az Egyenlő Bánásmód Hatóság. (Nem lehetne ezt a sóhivatalt felszámolni végre?)

Ha most jól értelmezem, férfiként bemehetek egy női öltözőbe, és ha sikongatnak, akkor megyek az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz?

„A kutatások szerint minden harmadik LMBTQI embert ért már hátrányos megkülönböztetés szexuális irányultsága vagy nemi identitása miatt, de az ilyen ügyeknek csak a töredéke jut el az EBH vagy a bíróságok elé.”

Lefordítom magyarra.

Sajnos a lakosság nem eléggé haladó, meg kéne nevelni, meg úgy az emberiséget általában. Ha a szép szó nem használ, jön az átnevelőtábor, az anyagi ellehetetlenítés. Elvesszük gyerekeit, sittre vágjuk, és talán majd elfogadja az abnormalitást. De legalábbis befogja a száját, és nem rúgkapál.