A szereplők különböző vehemenciával rontottak egymásra és a térképre. Néhányan próbálták betartani a szabályokat, a többség azonban folyton felrúgta.

Jugoszlávia: Húzzon egy szerencsekártyát! Jól belehúzott. Amerika megbombázza.

Afganisztán: Ön is belehúzott. Amerika megbombázza.

Irak: Micsoda széria! Szintén belehúzott. Amerika megbombázza.

Az izraeli bábu kiütötte a palesztint. Kétszer kimarad!

A magyar versenyző rosszul választott. Lépjen vissza negyven évet!

Kérem, az izraelinek ki kellett volna maradnia! Miért lépett újra? Megint kiütött egy palesztint. Háromszor kimarad!

Az észak-koreainak már szóltam, hogy nincs több dobása.

Az oroszok érdekes stílusban versenyeznek. Egyet hátra, egyet előre. Nicsak, játékosuk valakit minduntalan visszarugdos az asztal alá. Hát persze, nem engedik szóhoz jutni a csecseneket. Pedig a táblának az az apró kis csücske őket illeti.

A kínaiak egyszerre öt-hat bábuval is szerepelnek. Milyen messzire sikerült eljutniuk! Végiggrasszálnak az egész pályán, s itt-ott letelepszenek.

Hoppá! A román túl nagyot dobott. Az már nem az Ön térfele, ne foglaljon el egyszerre két mezőt! Ez vonatkozik a szlovákra is. Kicsit csússzon feljebb!

Izrael ismét nem tartotta be a szabályokat, tömegesen üti ki a palesztin bábukat. Cserébe a palesztinok is fittyet hánynak a szabályokra, és levadásszák az izraelieket.

Úgy fest, az USA cinkelt kockával játszik, mert mindig hatost dob. De senki nem mer szólni, nehogy rájuk borítsa az asztalt.

Ez érdekes, a franciák az amerikaiak kockájával akarnak dobni. Huzakodnak, huzakodnak… Oszama bin Laden jól bevágja közéjük a kockáját. BUMM!!! Bush is odavágja a kockáját! BUMM!!! Nosza, a kurdok is kerítenek egy kockát. Az észak-koreaiaknak mégis van egy dobása; Pakisztán és India egyszerre dobnak. BUMM, BUMM!!!

Ekkor újra megszólalt az erős, zengő hang: „Na, látjátok, gyerekek, eddig tartott a játék. Ezt jól elszúrtátok…”