Ja, és Gusztos gyerek. Ha már idézel, legalább pontosan tedd. Ahhoz te nagyon kis nímand vagy, hogy egy Pozsonyi Ádámot rosszul idézz. Ezt már a haverjaidnak is beletunkoltam az orrába, ott annál a szánalmas antiszemitizmus.hu nevű kis feljelentésblokknál. Azóta meg kell hagyni, nem is mernek piszkálni a fickók.

Nem elég, hogy piszkos munkát végeztek, még azt is kreténül csináljátok? Mert mi is voltaképp a cél? A lakosság mind szélesebb rétegeinek elhülyítése. És erre föl mit lát az a szerencsétlen, aki merő véletlenségből rákattint arra a szomorú SZDSZ.hu-ra? Rögtön a te fejedet! Hogy akartok ti alapos gyökértelenítést végezni és a maximumot kihozni a bomlasztás nemes feladatköréből, ha a látogatót azonnal efféle esztétikai kihágásokkal sokkoljátok? Mert jó, mi a szellemi elit emberei nem a külsőt nézzük, hanem kizárólag a belbecs és a magvas tartalom lebeg szemünk előtt. De mi sajnos tudjuk, hogy baromságot beszéltek. A plebs ezzel szemben nincs ezen a tudati szinten, s talán még hinne is nektek olykor, de ezeket meg elriasztja a fejed látványa.

Most őszintén, jó ez nektek? Úgyhogy én mint jóakaród, ki szívén viseli sorsod alakulását, és izgul, hogy előbbre lépj a ranglétrán ott hazaárulóéknál, javaslom, hogy sürgősen cseréljétek le a fejed egy elviselhetőbbre, mert így a büdös életben be nem kerültök a parlamentbe. Ezt most borítékolom.