Mit is akartam mondani?

Ja, igen. Nem jó az, ha van adócsökkentés. Sőt rossz, nem is kicsit. Rossz ez, és kész. Mondjuk ki, szörnyű, hogy a 25 év alattiaknak nem kell adót fizetni, a jó az lenne, ha fizetniük kéne. Ezt bárki beláthatja, aki hisz az egyenlőségben, meg abban, hogy az Alaptörvénybe írni azt, hogy az apa férfi, az anya meg nő, az hiba volt. Nem kellett volna azt. Az apa akárki lehet, nő is, férfi is, meg a tejbegríz is.

Hirdetés

Az is rossz, hogy a kormány csökkenti pár alapvető élelmiszer árát. Sőt nem hogy rossz, felháborító. Tisztára kiszúrás. Az lenne a jó, ha emelnék. Eddig Kovács néni fizetett 3520-at, most 2800-at. Ez rossz. Gonoszságból csökkentik, hölgyeim és uraim – akarom mondani egyes és kettes szülők –, gonoszságból és propagandisztikusságból. Meg még itt van ez az olcsó gáz. A kormánypropaganda azzal jön, hogy ötödáron kapjuk a gázt. Most őszintén, elhiszi valaki, hogy ez jó? Hogy ez jó nekünk? Ugyan kérem! Vicc. Ez nekünk nem jó. El ne higgye bárki is, hogy jó dolog ez. Hogyne, nem szopjuk be, kedves Orbán elvtárs, a rezsicsökkentős propagandagonoszság átverését. De nem ám! Mi van még? Ja, hogy 13. havi nyugdíj. Hát kérem, nyissák ki jól a fülüket, az sem jó. Az, hogy kap az ember 13. havi nyugdíjat, az rossz. Az maga a pokol. Egyébként is, nagyon messzire ült Orbántól Putyin az asztalnál, látszik, hogy nem szereti. Megalázták Orbánt. Vesztes. Rosszul tárgyal. Megalázták azzal, hogy töredékéért kapjuk a gázt, mint a franciák és németek, akiknek annyira jó, hogy többet kell érte fizetniük. Irigykedhetünk rájuk, és bízhatunk benne, hogy majd eljön az az idő, amikor a választások után mi is többet fizethetünk.

Sokat kell dolgoznunk, de csak együtt, Önökkel sikerülhet a kormányváltás!

Köszönöm, hogy meghallgattak, nagyjából ennyit akartam mondani. És még hozzátenném, Orbán gyáva, mert nem vitázik velem. Április 3-án leváltjuk ezeréves történelmünk legkorruptabb kormányát, és Magyarország végre mindannyiunké lesz. Csak felfelé!

Korábban írtuk