Sohasem hittem az összeesküvés-elméletben, most már föltételezem, lehet bennük olykor ráció. És ebben Magyar Bálint és Sándor Klára legújabb ötlete, a külföldi egyetemek hazai földre telepítése – a mi államunk pénzén és a mi zsebünkre – erősített meg. Ez olyan hungarikum, mint a lókolbász. Ha egy öntudatos, szabad, önmagát megbecsülő demokratikus országban ilyesmivel állna elő valaki baromarcú, végbélnyílását a száján keresztül húznák ki orvosi konzílium céljából.

Franciaországban biztosan. De hát istenem, uram! Ott, ahol Gerő Andrások, Kende Péterek, Orvos Máriák, Heller Ágnesek akadálytalanul riogathatják arcolmányukkal a tévénézőket, nem csak gyermekeket, felnőtteket is a szenesember helyett, ott biza még ez is lehetséges. Ez a nemzetbomlasztó folyamat 1956 után kezdődött, újabb fölkeléstől való félelemből. Deheroizálással, nemzetiöntudat-rombolással, nemzeti kisebbrendűségi érzés kifejlesztésével, az abortusz pártolásával, családellenességgel és főleg KISZ fedőnév alatt a vörös janicsárgárda kitermelésével.

Melynek hatalma most kulminál. A Magyar Bálint-, Sándor Klára-féle ötlet ennek a folyamatnak a beteljesítése: célja a náci szellemű numerus clausus bevezetése, nem tíz-húsz százalékkal, hanem nullára tett agyának, megroppant fejének a totális megsemmisítése. Biztos ami biztos alapon Sándor Klára szemrebbenetlen hazudozásai ellenére sem kétséges, hogy a nemzettest likvidálása eljuthat ahhoz a pillanathoz, hogy a halálcsapda bekattan. Oly tudatos, körültekintő, kiszámított ez a csapdaépítés, hogy véletlenekről, tudatlanságról, tálemtumhiányról szó sem lehet. Gondolják végig! Láncreakciószerűen, dominóelv szerint, őrült rafináltan zúzzák szét a magyar létezést, a gazdasági szektoroktól a magán és közerkölcsök szétrombolásáig, az oktatás elsorvasztásáig, s benne az önálló gondolkodásra nevelés fölszámolásáig, amiben oroszlánrészt vállal a média. A nemzeti, s főleg a stratégiai ágazatok külföldi birtokba vétele után most már az anyaföld, az édesvízkészlet idegen kézbe juttatása következhet.

Annak ellenére, hogy már látjuk, mivel járt a villamos energia és a gázszolgáltatás elidegenítése. Erre dobnak rá egy lapáttal az állam és a magánemberek eladósításával, ami katasztrofális következményekkel jár. És hogy a szándék tudatos és gonosz, kiderül a plakátokról, amelyeken a bankok új föltételekkel tovább csábítják kölcsönfelvételre, és buzdítják felelőtlen költekezésre a lakosságot. Mi ez, ha nem tudatos nemzetrombolás?

Mindenre kiterjedő és mindenre figyelő körkörös letámadás áldozatai vagyunk. Az SZDSZ-ről, MSZP-ről minimális jó szándékot sem tételezhetünk föl. S a disznóherényire fonnyadt MDF őket támogatja. Ellenünk! Mindhárom fószerbanda a liberalizmus világméretű és látványos bukása ellenére rendületlenül erőlteti ezt az eszement ideológiát. És a társadalom tíz-húsz százaléka még mindig nem érti, miről van szó. De ha a halálcsapda rájuk csattan, nincs menekvés, s tán megváltásnak érzik majd kegyes megsemmisítésüket.