Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
A 26. Budapest Pride résztvevői 2021. július 24-én
Hirdetés

A nemzetközi baloldal a júniusban elfogadott gyermekvédelmi törvény miatt indított támadást hazánk ellen, az új szabályozás ugyanis az eddigieknél is erősebb védelmet biztosít a kiskorúaknak, ami a legkevésbé sem tetszik az LMBTQ-lobbi hatása alá kerülő uniós bürokratáknak – olvasható a hírportálon.

Az Origo közölte:

Brüsszel érvelése szerint a genderpropaganda kedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését, és ezzel meg lehet szüntetni az LMBTQ-gyermekek, -felnőttek és -családok megbélyegzését.

Magyarország azonban nem ezen az állásponton van: a júniusban megszavazott jogszabály többek között kimondja, hogy a gyermekek szexualitással kapcsolatos nevelése, felvilágosítása kizárólag a szülő joga és felelőssége, ezzel tudatosan kizárva az LMBTQ-aktivisták szerepvállalását. Ennek következtében a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok nem irányulhatnak a nem megváltoztatására, illetve nem lehet a kiskorúakra nézve káros szexuális propagandát terjeszteni a médiában – emlékeztet a portál.

Európa egyes országaiban nemcsak az óvodákban és az iskolákban terjesztik az LMBTQ-propagandát, veszélyeztetve a kiskorúak fejlődését, hanem a különféle médiumokban is. Az Amazon támogatásával készülő új Hamupipőke-filmben Billy Porter fekete homoszexuális férfi alakítja majd a Tündérkeresztanyát.

Júliusban a Nickelodeon és a Nick Jr. csatornán is közvetítették azokat a kisfilmeket, amelyekben a transzneműek, pánszexuálisok és az összes LMBTQ elfogadására érzékenyítenek. Megalkották Nina West mesefiguráját is, amelyik az egyik videóban bemutatja az LMBTQ-csoportokat, majd arról énekel, hogy ebben a családban két anyuka van, abban két apuka, és mennyire szeretik egymást. Az LMBTQ-propaganda már ott tart, hogy transznemű hóddal érzékenyíti a kisgyermekeket.

– olvasható az Origo cikkében. A Disney tavaly mutatta be az első LMBTQ-szereplős rajzfilmjét, a leszbikus küklopsz rendőr, Specter felügyelő főszereplésével – teszik hozzá.

Az Insider.com adatbázisa szerint a különböző mesecsatornákon eddig közel 260 alkalommal tűntek fel LMBTQ-karakterek. Több közvélemény-kutatás is készült a témában. A Századvég mérése szerint a megkérdezettek 89 százaléka ellenzi, hogy 18 év alattiak számára a fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül lehessen bemutatni. Az elmúlt időszakban eluralkodott az LMBTQ-őrület, azonban Magyarországnak nem kell ezt az utat járnia. A gyermekvédelmi népszavazással mindezt meg lehet akadályozni – áll a cikkben.

További részletekért kattintson IDE.

Korábban írtuk