Fotó: shutterstock.com
Hirdetés

Az első üzenet, amelyet Elon Musk, a Twitter új vezérigazgatója és tulajdonosa küldött a közösségimédia-cég minden alkalmazottjának, egy éjjel 2:39-kor küldött e-mail volt – írja a Business Insider.

Az Associated Press által látott szerda esti levél volt Musk első vállalati üzenete azokhoz az alkalmazottakhoz, akik túlélték a múlt heti tömeges elbocsátásokat. Eddig sokaknak a milliárdos Tesla-vezérigazgató nyilvános tweetjeire kellett hagyatkozniuk a Twitter jövőjével kapcsolatos nyomokért.

„Sajnálom, hogy ez az első e-mail az egész cégnek, de nincs mód arra, hogy szépítsük az üzenetet. Hogy őszinte legyek, az előttünk álló gazdasági helyzet kilátástalan, különösen egy olyan vállalat számára, mint a miénk, amely a kihívásokkal teli gazdasági környezetben nagyon függ a hirdetésektől. Ráadásul reklámjaink 70 százaléka márka, nem pedig konkrét teljesítmény, ami kétszeresen sebezhetővé tesz minket!” – közölte a Bloomberg a levélben szereplő részleteket.

„Jelentős előfizetési bevétel nélkül a Twitter jó eséllyel nem fogja túlélni a közelgő gazdasági visszaesést” – írta Musk.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Világgazdaság honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk