Szánthó Miklós szerint Amerikának át kellene vennie Lengyelország és Magyarország szigorú bevándorlási modelljét. Mint írja, Amerika vezető konzervatív hírcsatornája Magyarországot állítja követendő példaként a nyugati világ elé: „Katonakorú férfiak csoportjai szállnak partra hajókon, és úgy szállják meg az európai nemzeteket, mintha a normandiai partraszálláson részt vevő hadseregek lennének. Az őrület e tengerében azonban két európai ország, Lengyelország és Magyarország a józan ész és a szuverenitás szigeteiként emelkedik ki” – hangsúlyozza a cikkben Lee Steinhauer biztonságpolitikai tanácsadó, Az új hidegháború művészete c. könyv szerzője.

Hirdetés

Hozzáteszi: „Be kell fejezni Magyarország és Lengyelország démonizálását a nyugati világban, helyette át kell venni határvédelmi és családpolitikai megoldásaikat, amelyeket az emberek elsöprő többsége támogat”. Steinhauer kifejezett pozitívumként említi, hogy Budapest – Varsó mellett egyedüliként – elutasítja az EU migrációt támogató „mestertervét„.

Mint azt Szánthó Miklós írja, maga is többször volt már a NEWSMAX vendége, és jó hír, hogy a magyar jobboldal következetes nemzetközi építkezése nyomán az amerikai sajtó józan része már valósághűen mutatja be hazánkat.

Korábban írtuk