Ma újabb brüsszeli támadás indul Magyarország és a magyar bevándorláspolitika ellen. A brüsszeli szocialisták kezdeményezésére ismét hazánkat veszi ma napirendre az Európai Parlament állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottsága – írja a Fidesz.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A mai meghallgatásra Brüsszeltől több olyan külföldről pénzelt migránspárti szervezet kapott meghívást – a Társaság a Szabadságjogokért, az Amnesty International és a Helsinki Bizottság -, amelyek a magyar bevándorláspolitikát kezdettől támadják. Az utóbbi két szervezet már a parlament előtt lévő jogi határzár megerősítéséről szóló törvényjavaslat miatt is támadást indított hazánk ellen. Ezek a szervezetek semmi mást nem tesznek, csak folyamatosan arra buzdítják a migránsokat, hogy szegjék meg Magyarország törvényeit.

Ezt senkitől sem tűrjük el. Aki Magyarországra jön, tartsa be a törvényeinket! Arra kérjük Trócsányi László igazságügyi minisztert, a magyar kormány képviselőjét, hogy a mai meghallgatáson tegye nyilvánvalóvá, hogy Magyarország nem enged az újabb nyomásgyakorlásnak és kiáll az eddigi bevándorláspolitika mellett, mert a mi célunk az, hogy megvédjük a határokat és ezzel megvédjük az európai polgárok és a magyar családok biztonságát – áll a Fidesz közleményében. 

fidesz.hu