Vélemény rovatunkban vihar egy pohár vízben jelleggel összecsaptak a tudatlanságból eredő világmegváltó gondolatok… Szomorú tapasztalat, hogy alig valaki lát túl a jelenségen, s például jól nevelt, agymosott liberálisként mondja azt: úgy kell a magyar vállalkozónak, ha nem bírja az árversenyt, hát dögöljön meg, éljen a szlovák piacról terjeszkedő Tesco, ja és a MAGOSZ bolt is keserű foltos, méregdrága almát árul, stb.

Ezen közben változatlan erővel dőltek ránk a nemzetközi élelmiszer- és árubiztonsági jelentések. A szokásos penészes mogyoró és magáradat mellett kiemelhető a génkezelt kínai rizs térhódítása, az ősz óta itt keringő génmanipulált lenmaggal dúsított sütőipari alapanyag, az egyre szaporodó étrend kiegészítő csodabogyók kétes összetételéről szóló jelentés halmaz, a mérgezett világtengerek mérgezett tengeri herkentyűi, luxus és tömeg halai, a lazactól a manapság egyre népszerűbb pangasiuson át, a jó öreg mérgezett sütőhalig: a heckig.

Van tehát választék, tessék csak mazsolázni a KétesÁruk.hu lapjain.

Így a nagyböjti időszakban külön felhívnánk a figyelmet arra, hogy ne az import hal legyen annak alapja, mert gyaníthatóan nem annyira a böjt sikeréhez járul hozzá, mint inkább egészségünk további aláásásához.

A magyarországi multis primőr áruk piacát mostanra már a libanoni, török, marokkói, izraeli zöldségek uralják, aki vitaminra vágyik, jobb ha marad a savanyított vecsési káposztánál, makói vereshagymánál. Van azokban C-vitamin bőven, minek mellé a vegyszer, permetszer.

Jó hír, hogy már önkormányzatok százai vállalják honlapunk elvi támogatását, legalább is a kölcsönös hivatkozások szaporodása ezt jelzi.

Jó magyar áruk itt: http://jomagyararu.hu/