De mi van a háttérben?

Nos, ott világméretű és hatóságilag ellenőrzött biztonsági jelentő rendszerek működnek, mégpedig napi frissítésben.

A Kétesáruk.hu szerkesztői kemény napi helytállással on-line közlik a világkereskedelem élelmiszerbiztonsági és árubiztonsági jelentéseinek magyar fordításait, sőt, mindezt lekérdezhető, térképen azonosítható folyamatként tárják az olvasók elé! A honlapon található elemző cikkek sajátos kritikai hangvétellel leplezik le az árubiztonság aktuális problémáit.

Így ha a Kedves Olvasó megismeri, hogy Európába – és így feltehetőleg hazánkba is – hogyan érkeznek be a mérgező kínai gyerekruhák, játékok, az életveszélyes műszaki cikkek, a higannyal, kadmiummal fertőzött tengeri halak, vegyszeres zöldségek, gyümölcsök, a gyanús gyerektápszerek, az életveszélyes konyhaeszközök, – egyszóval a világkereskedelem mindenkit érintő árufolyamai, – akkor talán óvatosabb lesz.

Főként saját érdekében lesz óvatosabb – és remélhetőleg jobban megnézi majd, hogy mit emel le a bevásárló központok polcairól, vagy végre magyar terméket vásárol, és olyan helyen, ahol tudja, hogy mit vesz.

A Kétesáruk.hu szerkesztői hisznek abban, hogy mindenkinek alkotmányos joga, sőt: EU-s joga a kétes áruk biztonsági jelentéseinek ismerete. Ha pedig gyereknevelő anyuka, akkor kötelessége is számolni a veszélyekkel.

Ezért alapítványi keretek közt vállalkoztak arra, hogy a mérgező, romlott, vagy gyanús termékek biztonsági jelentéseinek áradatát jól azonosítható, kereshető módon nyilvánosságra hozzák.

Támogassuk őket, hiszen közfeladatokat látnak el!

Mérgező ételek itt:

http://www.ketesaruk.hu/elelmiszer

Veszélyes cuccok itt:

http://www.ketesaruk.hu/termek