Jelenlegi hely

feljelentés

Feljelentést tett az EMNP

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Ügyészségi feljelentést tett az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) a Románia Modernizálásáért Nemzeti Koalíció (CNMR) elnöke, Alexandru Cumpanasu ellen, aki - az EMNP megítélése szerint - magyarellenes gyűlöletet szított a Romániai Magyar Demokrata Szövetséget (RMDSZ) vezető Kelemen Hunor kijelentésére reagáló nyilatkozatával.

A Fidesz reagált az MSZP-s feljelentésre

A Fidesz-frakció szerint a szocialistáknak feljelentés helyett inkább vallomást kellene tenniük az ügyészségen arról, mit tudnak a Czeglédy-ügyben.

Feljelentést tett a Jobbik

A Jobbik feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségen a kormány nemzeti konzultációhoz kapcsolódó köszönőleveleinek postázásával összefüggésben.

A Jobbik feljelentést tett a CÖF támogatása miatt

Fotó: MTI, Máthé Zoltán

A Jobbik feljelentést tett amiatt, hogy a Civil Összefogás Fórum 508 millió forint támogatást kapott 2016-ban a Magyar Villamos Művektől - közölte Szávay István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján.

Feljelentés Hadházy ellen

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Feljelentést tett a Hadházy Ákos LMP-társelnök sajtótájékoztatóján elhangzottakkal kapcsolatban a Klebelsberg Központ (Klik) elnöke. Solti Péter erről az M1 aktuális csatorna műsorában beszélt.