Jelenlegi hely

Völner Pál

A kormány folytatja a harcot

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Duplán teremthet negatív precedenst a bangladesi migránsok ügye - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára telefonon az MTI-nek. Az államtitkár arról is beszélt, hogy a milliárdos spekuláns álcivil szervezetei anyagilag is érdekeltek a bevándorlás erőltetésében, de a kormány folytatja a harcot a migránsbiznisz ellen.

Magyarország szuverenitását kérdőjelezik meg

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

Az ország szuverenitását akarják megkérdőjelezni a kötelezettségszegési eljárásokkal - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombat reggel telefonon az MTI-nek.

Csak a Soros-szervezeteknek van problémájuk

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint csak a Soros György által finanszírozott civil szervezeteknek van problémájuk azzal, hogy nyilvánosságra kell hozniuk, kiktől kaptak egy bizonyos értékhatár feletti támogatást.

A kormány válaszolt az Európai Bizottságnak

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Alaptalannak tartja a kormány a külföldről támogatott civilszervezetek ügyében folyó kötelezettségszegési eljárást, és ezt kedden közölte az Európai Bizottsággal a szervezetnek küldött válaszban - jelentette be Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

A Czeglédy-ügy károsultjainak kárrendezése

Fotó: MTI, Soós Lajos, illusztráció

Az Országgyűlésben elkezdődött a Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli kárrendezéséről szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitája.