Jelenlegi hely

Völner Pál

Brüsszel tovább élezi a feszültséget

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq, illusztráció

Olybá tűnik, mintha Brüsszel tovább szeretné élezni a feszültségeket, és nem a megoldást keresné magyar ügyekben - nyilatkozta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton az Origo hírportálnak.

Koncepciós eljárást folytat az Európai Bizottság

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

Egyfajta koncepciós eljárást folytat az Európai Bizottság a kvótaügyben, hiszen nem minden a vonatkozó határozatot be nem tartó tagállam ellen indított kötelezettségszegési eljárást - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Csak a Soros által fizetett szervezetek támadnak

Fotó: MTI/EPA, archív

Kizárólag azok a szervezetek kritizálják a civiltörvényt, amelyek a migráció kérdésében - Soros György által pénzelten - támadják a magyar kormányt - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerda este az M1 aktuális csatornán.

„Bizniszmigrációt” indíthat el a strasbourgi bíróság döntése

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Magyarország fellebbezett a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bíróságának két bangladesi menedékkérővel kapcsolatos márciusi döntése ellen, mert a kormány álláspontja szerint „bizniszmigrációt” indíthat el az emberi jogok európai egyezményének ilyen értelmezése - mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Megdöbbenéssel értesültek az igazságszolgáltatás elleni DK-s támadásról

Fotó: MTI, archív

Az Igazságügyi Minisztérium mély megdöbbenéssel értesült az igazságszolgáltatás elleni DK-s támadásról, és a tárca elkötelezett a bírói függetlenség évszázados alapelve mellett, amely kizárja a büntetőügyben elmarasztaló ítéletet hozó eljáró bírák börtönbe juttatását - közölte a tárca parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.