Jelenlegi hely

Völner Pál

Karácsony nem esküdne fel az Alkotmányra

Fotó: MTI, archív

Karácsony Gergely állítása szerint, ha ő lesz a kormányfő, akkor a beiktatásakor nem esküszik fel az Alaptörvényre. Az igazságügyi államtitkár szerint minden hivatalba lépésnek feltétele a hivatali eskü letétele, amiről okmányt is alá kell írni.
 

Ügyvédként vagy politikusként szerepel?

Fotó: MTI, archív

Karácsony Gergelynek ki kell vonnia a politikai erővonalból Bárándy Péter volt szocialista igazságügyi minisztert - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára újságíróknak szerdán Budapesten.

Szigorított formában nyújtják be

Fotó: MTI, Kovács Attila

Jelentősen szigorítja a kormány a "Stop Soros" törvénycsomagot, és ilyen formában nyújtja be kedden az Országgyűlésnek - jelentette be a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Minden fronton támadás indult

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Látható, hogy minden fronton támadás indult Magyarország ellen - reagált az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára arra, hogy eljárás indul Magyarország ellen az Európai Bíróságon a felsőoktatási törvénymódosítása miatt.

Magyarország megbüntetésére készülnek

Fotó: MTI, archív

A magyarok elvárják az illegális bevándorlás elleni fellépést, ezért alkották meg a Stop Soros törvénycsomagot - mondta az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára az Origón hétfőn közzétett interjúban. Völner Pál a hírportálnak arról is beszélt, hogy a Soros által támogatott szervezetek arra ösztökélik az európai intézményrendszert, hogy támogassa a tömeges migrációt, a szervezett betelepítést, az ellenálló államokat, köztük Magyarországot pedig büntessék meg.