Jelenlegi hely

Völner Pál

Soros 2015-ben vázolta fel tervét

Fotó: MTI, archív, illusztráció

George Soros milliárdos spekuláns 2015 júliusában a Financial Timesban vázolta fel elképzeléseit, amelyek szerint az uniónak évente egymillió bevándorlót kell befogadnia és egy állandó, kötelező mechanizmus révén kell szétosztania a tagállamok között - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, sajtótájékoztatón.

A központosított Európa utópiája

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Sok vád ér bennünket, de azt állítani, hogy mi nem az uniós jog talaján állunk, egyszerűen hazugság – mondta a Demokratának az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára. Völner Pál az elvesztett kvótaper következményeiről, a kettős mércéről, az újabb nemzeti konzultációról, valamint a kárpátaljai magyarokat hátrányosan érintő új ukrán oktatási törvényről is beszélt.

Brüsszel tovább élezi a feszültséget

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq, illusztráció

Olybá tűnik, mintha Brüsszel tovább szeretné élezni a feszültségeket, és nem a megoldást keresné magyar ügyekben - nyilatkozta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton az Origo hírportálnak.

Koncepciós eljárást folytat az Európai Bizottság

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

Egyfajta koncepciós eljárást folytat az Európai Bizottság a kvótaügyben, hiszen nem minden a vonatkozó határozatot be nem tartó tagállam ellen indított kötelezettségszegési eljárást - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Csak a Soros által fizetett szervezetek támadnak

Fotó: MTI/EPA, archív

Kizárólag azok a szervezetek kritizálják a civiltörvényt, amelyek a migráció kérdésében - Soros György által pénzelten - támadják a magyar kormányt - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerda este az M1 aktuális csatornán.