alkohol

Mibe fojtjuk bánatunkat?

Mibe fojtjuk bánatunkat?

Noha a járvány alatt többen nyúltak a pohár után, a nemzetközi és a hazai tendencia mégis azt mutatja, hogy egyre kevesebbet iszunk.
Csak mértékkel!

Csak mértékkel!

Dr. Békeffy Magdolna belgyógyásszal arról beszélgettünk, milyen élettani hatással jár, ha nem ismerünk mértéket az alkoholban.
Sörkalauz karácsonyra

Sörkalauz karácsonyra

Sört télen? Mi az, hogy! Persze nem mindegy, hogy milyet. A Fehér Nyúl sörfőzdében jártunk, végigkóstoltuk a téli kínálatot, és elképedtünk.
Megígérték, megcsinálták

Megígérték, megcsinálták

Budapest, Széll Kálmán tér. A főváros egyik legforgalmasabb közterületét Tarlós István főpolgármestersége idején újították fel. Hogy ellensúlyozzák a csaknem két éve tartó semmittevést, Karácsony Gergelyék kiplakátolták a várost „Megígértük, megcsináltuk” feliratú plakátokkal. A villamosmegálló oldalában élénk színekben tündöklő plakát, a padon alvó hajléktalan és a járdán guruló unicumos üveg tökéletes kompozícióban ad képet az éppen miniszterelnök-jelöltként kampányoló főpolgármester nemtörődöm hozzáállásáról.
Magyar pezsgőforradalom

Magyar pezsgőforradalom

A tradicionális pezsgők hazai piaca háromszorosára bővült az elmúlt években, trend lett pezsgőt fogyasztani.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.