2025.01.06. Bioforradalom a közétkeztetésben? Szólláth Tibor három cikluson át dolgozott azért, hogy felvirágoztassák Hajdúnánás Kendereskert nevű gazdaságát.
2024.12.13. Évente fejenként 65-70 kg élelmiszert dobunk a szemétbe Ez az adat valamivel jobb, mint az EU átlag, amely 90 kilogramm körül mozog.
2024.12.07. Ezentúl a felvásárlóknak 30 napon belül ki kell fizetniük a termelőket A termelők védelme érdekében az előírás megszegése januártól közigazgatási bírsággal jár.
2024.12.03. Táplálék vagy méreg az étel? 2025 februárjától ismét szigorítja a kormány a közétkeztetésben felhasználható alapanyagok szabályozását. Mester Károly agrármérnököt kérdeztük.
2024.11.05. Átadták a Magyar Máltai Szeretetszolgálat új logisztikai központját A máltaiak juttatták el a legnagyobb élelmiszer-mennyiséget a rászorulóknak az elmúlt három évben, mondta Soltész Miklós.
2024.10.16. Nagy István: Raskó György az, aki eladta a külföldieknek a magyar élelmiszeripart „Megálljt kell parancsolni az alaptalan hergelésnek” – írta bejegyzésében a tárcavezető.
2024.10.15. Nagy István: Meg kell őriznünk és meg kell erősítenünk a vidéki életformát Magyarországon azért támogatjuk kiemelten a fiatal gazdálkodókat -szögezte le az agrárminiszter.
2024.10.14. Újraépülő élelmiszeripar Mezőgazdaságunkra nézve súlyos következményekkel járt a rendszerváltozást kísérő privatizáció. Feldman Zsolttal, az Agrárminisztérium államtitkárával beszélgettünk.
2024.10.08. A hóbortok gyorsan letűnnek A Demokrata legfrissebb száma szerdától, október 9-től kapható az újságárusoknál. Lapozzon bele online is!