2023.04.07. Folyékony arany – ütve, préselve, sajtolva, finomítva A mediterrán tengerparttól a gazdag népi kultúrát őrző Őrségig kalandoztunk.
2023.03.06. Bemutatót tartott a Bocuse d'Or bronzérmese a Metro Gasztroakadémián Könyvben is megjelennek a magyar Bocuse-csapatok fogásai.
2023.02.02. Túlsúlyos problémák Sokan állunk hadilábon a mérleggel, még akkor is, ha a lelkiismeretünket azzal nyugtatgatjuk, hogy nem vagyunk kövérek, csak erős csontozatúak.
2023.01.31. Együnk vadat, finom falat! A magyar vadhús döntő hányada külpiacokon talál vevőre, a hazai fejenkénti fogyasztás nem éri el a fél kilogrammot.
2023.01.09. Áder János egy séffel beszélgetett arról, hogyan lehet olcsón jó minőségűt főzni Áder János úgy vélte, sok hallgatóban, nézőben merül fel a kérdés, milyen irányba tájékozódjanak, ha viszonylag olcsón, jó minőséget akarnak főzni.
2022.12.30. Mit együnk, ha eljön a világ vége? Mit főzzünk, ha minden elsötétül? Bemutatták az osztrák hadsereg tartós áramszünetek esetére szánt szakácskönyvét.
2022.12.26. A magyarok leginkább karácsonykor fogyasztanak halat A magyarok a halászlé-rántott hal kombinációt készítik a leggyakrabban.
2022.12.16. Aranyló és rubinvörös A gasztronómia több ezer éves virágzó vidékén, a borkultúra különleges tájain barangoltunk.
2022.10.16. Csütörtökön kezdődik a Csabai Kolbászfesztivál A fesztiválon naponta minden korosztálynak többféle szórakoztató programot kínálnak.
2022.09.11. A dijoni mustár visszakerül a francia polcokra októberben „Háztartásonként egy üveg vásárolható” – áll a korlátozást jelző feliratok a polcokon.