kivándorlás

Ukrán exodus

Ukrán exodus

A szemünk előtt játszódik le Ukrajna drámája, a háborús pusztítás mellett óriási exodus zajlik. Az okokról beszélgettünk dr. Boros Imrével.
Karika az orrban

Karika az orrban

Bármennyire fáj, többek között azért tudott nyerni negyedszer is a jobboldal olyan mértékben, hogy elérték a maximális fölhatalmazást, mert értékelhető alternatívát a balliberális oldal ezúttal sem tudott fölmutatni.
Remigráció

Remigráció

A Haladó Modernek Kulturális és Civilizációs Bizottsága nevű egyesületük pályázaton nyert éves költségvetését cigarettára és alkoholra költötték.
Magyarok halványuló emléke

Magyarok halványuló emléke

A kivándorló, ha átlépi a határt, háta mögött hagyja az otthont, ahol felnőtt, az utcákat, ahol járt, társadalmi kapcsolatait és mindent, ami a hazát jelenti.
Elfogynak a románok

Elfogynak a románok

Noha előfordulhat, hogy a jövőben bizonyos területeken nőni fog a magyarok százalékos aránya, a népességvesztés a magyarokat sem kerüli el.
Bepakolt bőröndök

Bepakolt bőröndök

Miközben évek óta csökken a magyarok kivándorlási hajlandósága, egyre több ismert balliberális közéleti személyiség hagyja el az országot.
Hazajönnek a magyarok

Hazajönnek a magyarok

2015 óta csökken a magyarok kivándorlási hajlandósága, miközben folyamatosan térnek haza a korábban távozók.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.