Hirdetés

Hatalmas érdeklődés várta itthon és külföldön egyaránt Orbán Viktor miniszterelnök beszédét, amit az immár 32. tusnádfürdői nyári szabadegyetem és diáktáborban mondott el.


További témáinkból:

A családtámogatás köszöni, jól van
Álságosak a megnyilvánulások, amelyeket a baloldali pártok és sajtóorgánumok fogalmaznak meg a babaváró támogatás átalakításának ürügyén. A Gyurcsány-párt kárörvendően már egyenesen úgy tesz, mintha temetni kellene az Orbán-kormányok tíz éve fejlesztett családtámogatási rendszerét.


Kína önmagára talált
A hihetetlen mértékű gazdasági fejlődés jót tett Kína önbizalmának. Az ázsiai nagyhatalom nemzeti reneszánszát éli, amelynek egyik megnyilvánulásaként a tradicionális kultúra valóságos divattá vált. A kulturális termékek a soft power eszközeiként Nyugaton is egyre népszerűbbé válnak.


Hűségtúra a hűség falvaiban
Szombathely közelében tíz falu lakossága a trianoni döntés után két évvel kiharcolta, hogy Ausztria helyett Magyarországhoz tartozhasson. 1923. január 10-én tértek vissza e falvak a hazához. Ennek emlékét immár több mint egy évtizede lovas túra őrzi.


Csendben lezajlott egy forradalom
Taxirendelés, banki ügyek intézése, ételrendelés – ma már magától értetődő, hogy valamilyen mobilalkalmazás segítségével is intézhetjük. De ebbe írjuk fel a bevásárlólistát is, mobilappal nyitjuk meg a szakácskönyvet a főzéshez.


Gyerekkel a világ körül
A gyerekvállalással nem kell lemondanunk az utazás örömeiről, ám a baba születésével a nyaralások jellege a következő néhány évben biztosan megváltozik.

Korábban írtuk