Hirdetés

Bár még csak 23 éves, nemcsak a sporttörténelembe, hanem az üzleti élet szereplői közé is beírta a nevét Hölle Martin, akit eddig fogathajtásban elért nagyszerű sikereiről ismert az ország. Az ifjú világbajnok nemrégiben ügyvezető tulajdonosa lett egy olyan üzemnek, ami a légi közlekedés kiszolgálása mellett nemzetközi szinten is elismert, különleges lepények gyártója. Hölle Martin jelenleg hazánk egyik legfiatalabb cégvezetője.

– A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos gazdaságvédelmi akciótervvel összhangban a Nemzeti Befektetési Ügynökség pályázatot hirdetett vállalkozók számára versenyképességük növelése érdekében. Az ezen keresztül elnyert összegnek köszönhetően megmenekült a járvány miatt nehéz helyzetbe került, légi étkeztetéssel foglalkozó családi vállalkozásunk, mivel sikerült saját lábra állítani a lepénygyárunkat. A jövőben lehetőségünk lesz fejlesztéseket is végrehajtani, amiknek köszönhetően gépek készítik majd az általunk forgalmazott finomságokat, így egyszerre jóval nagyobb mennyiséget, 20-25 ezer darabot tudunk előállítani – mesélte a Demokratának az újdonsült cégtulajdonos, aki rendkívül hálás az állami segítségért. 

Mint mondja, szerencsére a pandémia hatására sem kellett megválniuk egyetlen alkalmazottjuktól sem, sőt, a támogatás minden bizonnyal lehetővé teszi majd, hogy bővítsék munkatársaik körét. Az országban egyedülálló modern, vecsési gyárban a legkiválóbb, válogatott hazai alapanyagokból, prémium hozzávalókból készülnek a termékek. Több mint tíz fajtából lehet választani; a felhozatalban olyan különlegességek is szerepelnek, mint a parajos-fetás krémmel, a chilis-marharagúval vagy a libamájas-lilahagyma lekvárral töltött ropogós tészta. Jelenleg az ország közel háromezer helyén, többnyire benzinkutakon, bisztrókban, bárokban, kávézókban és fesztiválokon lehet hozzájutni a lepényekhez, ám a viszonteladók köre időről időre bővül majd.

Korábban írtuk