Hirdetés

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott elemzésükben azt írták „a balliberális LMBTQAPI+ (leszbikus, meleg, biszexuális, transzszexuális, queer, aszexuális, pedofil, interszexuális és egyéb)-érzékenyítésben mindig van lejjebb, és a felszabadításmánia mára elérkezett az eddigi folyamatokból logikusan következő újabb lépcsőfokához, a pedofíliához”.

Az Alapjogokért Központ szerint az ezzel kapcsolatos „agitációt” az egykori SZDSZ-alapító Kőszeg Ferenc vállalta magára, a magyarok azonban már többször és félreérthetetlenül kifejezték: „eddig, és ne tovább, el a kezekkel a gyermekeinktől!”

Emlékeztettek arra, hogy már évekkel ezelőtt figyelmeztetettek arra a veszélyre, amelyet most szerintük a Helsinki Bizottság alapítójának szavai jeleztek.

A történtek igazolják a választópolgárok tavalyi népszavazáson „soha nem látott egységben kifejezett akaratát, amely szerint a gyermekeinket meg kell védeni a genderőrülettől” – írták.

Korábban írtuk

Hozzátették: az SZDSZ alapítója – aki a tavalyi választás előtt „egyre-másra közölte a dollárbaloldal külföldi támogatói által kiválasztott közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltet támogató írásait” – nemcsak tolerálhatónak nevezte a pedofíliát, hanem azt is hozzátette, hogy szerinte „nem az a baj, ha valaki pedofil kapcsolatot létesít, hanem az, ha ez nyilvánosságra kerül”.

Érdemes szerintük felidézni, hogy Kőszeg Ferencet a baloldal kormányzása idején „az emberi jogok tiszteletben tartása érdekében végzett több évtizedes tevékenysége elismeréseként” méltónak találták a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjére.

Sok magyar szülővel együtt – de Kőszeg Ferenc véleményével szöges ellentétben – „úgy gondoljuk, hogy a pedofília és a pedofil cselekmények soha nem tartozhatnak hozzá a gyermekeink életéhez, és ezektől minden létező eszközzel, akár hatósági fellépés segítségével is meg kell védenünk őket” – közölték.

Állásfoglalásuk szerint „Magyarország nem genderpropagandistáknak való vidék, itt egyetlen felnőttnek sincs, és nem is lehet joga kisgyermekeket szexuális játékszerként használni”.

Hivatkoztak márciusi közvélemény-kutatásuk eredményére, amely – mint írták – szintén ezt támasztja alá, hiszen a válaszadók „elsöprő hányada” állt ki a jelenlegi gyermekvédelmi szabályozás mellett, sőt a többség már akkor is azt gondolta, hogy szükséges a törvény további szigorítása.

Megítélésük szerint Nyugat-Európában már „a ’68-as kultúrmarxista lázadók” zászlajukra tűzték a pedofilok „szexuális felszabadítását”, és emellett olyan politikusok álltak ki – tették hozzá -, mint Daniel Cohn-Bendit, aki 2014-ig az Európai Parlament zöld frakciójának társelnöke volt, de az utóbbi években is „vakbuzgón támadta a magyar kormányt”.

Az, hogy a hazai balliberális oldalon most is vannak szereplők, akik támogatásukról biztosítják „a sokak által méltán elfeledett egykori baloldali országgyűlési képviselőt, csak őket minősíti, egyben figyelmeztetés a jóérzésű magyaroknak, hogy ezt a politikai oldalt többé nem szabad a hatalom közelébe engedni” – olvasható az Alapjogokért Központ közleményében.