Folytatódnak a jobbikos konfliktusok.

Fotó: MTI, archív

Fotó: MTI, archív

„Rendcsinálás a Jobbikban”

A Jobbik országos elnöksége visszahívta regionális igazgatói, választókerületi elnöki és egyéb a pártban betöltött tisztségeiből Jámbor Márkot, aki egy belső körlevelét hozott nyilvánosságra, károkat okozva ezzel jobbikos közösségünknek és nagy örömöt a fideszes propagandagépezetnek – írta közleményében Szabó Gábor pártigazgató.

A Jobbik pártigazgatója egyúttal azt is tudatta, etikai eljárás indult Szabó Balázs szekszárdi szervezeti elnök és önkormányzati képviselő ellen, aki egy párton belüli pozícióra való pályázati eljárás során munkahelyének elvesztésével fenyegette meg egy jobbikos tagtársát, amiért az szintén el mert indulni ugyanazért a tisztségért, mint ő. Tagtársa néhány napon belül el is vesztette civil állását. Ez bajtársilag és emberileg is elfogadhatatlan magatartás – írja a pártigazgató –, ezért az etikai eljárás indulása mellett az országos elnökség a helyi elnöki tisztségéből is visszahívta Szabó Balázst, és feloszlatta a gyengén működő szekszárdi szervezetet is, amelynek egy más vezetővel való újra alakítása hamarosan megtörténik.


„Skizofrén tudatlan vs. hülyeségroller”

Vasárnap délelőtt Sneider Tamás pártelnök felszólította a frakcióból kizárt Volner Jánost és a pártból is kilépő Fülöp Eriket és Apáti Istvánt, adják vissza a mandátumukat. A Jobbik elnöke szerint Volner János a „skizofrén tudatlant” játssza, és nem mond igazat. 

EMLÉKEZTETŐ – Volner János most pontosan úgy játssza a „skizofrén tudatlant”, mint tette azt már az elmúlt hónapokban,…

Gepostet von Sneider Tamás am Sonntag, 7. Oktober 2018

Volner János sem maradt sokáig adós a válasszal, Sneider Tamásnak címzett bejegyzésében rögzíti, nagyot csalódott a Jobbik elnökében.

Ne hajtsd tovább a hülyeségrollert, már így is gyorsan száguld… Tegnap már ott tartottál, hogy »János levelével teljesen egyidőben tizennyolc tagtársunk e-mail fiókját törték fel«, mintha talán én lettem volna a feltörő. 

Volner János hozzáteszi, Szabó Gábor pártigazgató letiltotta az e-mail-fiókját, így nem is tud hozzáférni a leveleihez. Volner felszólítja Sneidert, fejezze be a nyilvánosságban való üzengetést, mert akkor kénytelen lesz ő is mindig reagálni. 

Kedves Sneider Tamás, arra kérlek, ne hajtsd tovább a hülyeségrollert, már így is gyorsan száguld… Tegnap már ott…

Gepostet von Volner János am Sonntag, 7. Oktober 2018