Hirdetés

„A 2024-es CPAC Hungary-n a woke mozgalom megállításával, majd a mocsár lecsapolásával kell folytatni az elmúlt évek munkáját” – hangsúlyozta a szombati adásban Szánthó Miklós.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója kiemelte, 2022-ben a konzervatív értékeket hirdették, majd 2023-ban a nemzeti jobboldali erők összeszervezésén volt a hangsúly, ezt folytatják áprilisban, ahol felveszik a kesztyűt és elkezdik a woketalanítást. A beszélgetésben Szánthó Miklós kitért arra is, hogy a woke nem egy új ideológia, hanem sokkal inkább a kommunizmus új köntösben, majd hozzátette: „Régen is voltak hülyék, de nem voltak ennyire magabiztosak.”

„Míg az erdőben jótündérek, a mezőn meg kisállatok laknak, a mocsárban a mocsári szörnyek és a koszmanók élnek, ráadásul itt minden lépés bizonytalan, és nem tudjuk, mire számíthatunk”

– magyarázta a különbséget Kovács István a hagyományos értékek és az új irányt hirdetők, a wokeisták között. Hozzátette, nem engedhetjük, hogy belelépjünk akár egyszer is ebbe az ingoványba, mert onnan önerőből nem tudunk kilépni: „Erről szól a CPAC Hungary, a nemzeti erők nemzetközi összefogása, hogy utat tudjon mutatni azoknak, akik – sajnos – a mocsárba süllyedtek.”

Korábban írtuk