Hirdetés

Lánczi Tamás a műsor elején felidézte Márki-Zay Péter megszólalását, amely szerint ugyanazt csinálná, mint Orbán Viktor, majd nem sokkal később ellentmondva korábbi önmagának mindettől elhatárolódott.

Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója szerint Márki-Zay Péter rendszeresen vét kommunikációs hibákat. Nem lehet csak úgy tapasztalat nélkül besétálni a politikába, ennek a jeleit látjuk a baloldal miniszterelnök-jelöltjénél – mutatott rá az elemző. A volt SZDSZ-es politikus szerint Márki-Zay Péter hátországa sem feltétlenül érdekelt abban, hogy a jelölt tökéletesen működjön.

G. Fodor Gábor politológus, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója úgy vélte, mivel háború van a szomszédban, ezért ilyen hibák nem megengedhetők. A politológus szerint a kommunikációs zavar mögött nincs stratégia, egész egyszerűen Márki-Zay Péter személyiségének köszönhető ez a következetlenség. Egy ilyen háborús szituációban egyáltalán nem mindegy, ki lesz Magyarország miniszterelnöke – hangsúlyozta.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Híradó honlapján olvashatnak, a teljes beszélgetés felvételét a fenti videón nézhetik meg.

Korábban írtuk