Ahogy arról korábban beszámoltunk, az MSZP vasárnapi közleményében tudatta, hogy Bangóné Borbély Ildikó iskolai végzettségével kapcsolatos megtévesztése miatt a párt és a politikus útjai elválnak egymástól. Az országgyűlési képviselő egy BGF-es közgazdász végzettséget szerepeltet a parlamenti önéletrajzában, de az intézmény szerint nincs erre vonatkozó adat az archívumukban.

Hirdetés

Bangóné Borbély Ildikó már ki is lépett az MSZP-ből, országgyűlési mandátumát azonban egyelőre még nem adta vissza. A politikus nevéhez számtalan kellemetlen ügy tapad, a Bangóné Borbély Ildikóhoz fűződő botrányokat a 888.hu gyűjtötte össze cikkében.

A szocialista politikus egyik legemlékezetesebb alakítása az volt, amikor az ATV stúdiójában „lepatkányozta” a fideszes szavazókat.

„Ha már szókimondó vagyok, sok a patkány Magyarországon, ha már a patkánytéma felhozódott Budapesten”

– fogalmazott Bangóné Borbély Ildikó, amikor arról kérdezték a 2019-es európai parlamenti választások kampányában, miért ilyen nagy a Fidesz támogatottsága.

A 888.hu arra is emlékeztet, annak idején a köztévébe behatoló baloldali képviselők lefeküdtek a földre, hogy így tiltakozzanak Varju László DK-s képviselő „bántalmazása” miatt. Bősz Anett liberális képviselő élő Facebook-bejelentkezésének köszönhetően az is látható, hogyan tervelték ki az akciót a képviselők.

„Kapcsold már ki!”

– fordult oda hozzá a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, majd így folytatta: „K*rva erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé, és tarkóra rakjuk a kezünket. Jó?”

A baloldali politikusnak korábban a helyesírás is gondot okozott, egy alkalommal az aszfaltra nem sikerült felírnia a „minket” szót,

máskor pedig a „fojtani” szóval gyűlt meg a baja.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Varju László, a Demokratikus Koalíció képviselője (j), valamint Bangóné Borbély Ildikó (b), Kunhalmi Ágnes (b2) és Harangozó Tamás (j2) MSZP-s képviselők az Országgyűlés mentelmi bizottságának zárt ülése előtt Budapesten, az Országgyűlés Irodaházában 2019. február 18-án

A 888.hu cikke IDE KATTINTVA érhető el.

Korábban írtuk