Hirdetés

Siklósi Beatrix elmondta, hogy az első adás hétfőn este fél kilenctől lesz látható a Duna tévécsatornán. A hallgatók és nézők figyelmébe ajánlotta a 1357-es adományvonalat, valamint a jonaklennijo@mtva.hu email címet.

Kiemelte: a szétszakított családok sokszor nem tudják felvenni egymással a kapcsolatot, ezért segítségükre a közmédia létrehozta az uzenet@mtva.hu címet. A tervek szerint a rádiós kollégák az erre az email címre küldött üzeneteket bemondják a műsorokban.

Az összefogás első tapasztalatairól elmondta, hogy folyamatosan érkeznek a megkeresések, szállás- és ellátás felajánlások, egy nagyvállalkozó 20 millió forint adománnyal támogatja az ügyet.

A csatornaigazgató kiemelte: a közmédia most koordinálni tud, tárgyakat befogadni, árverezni nem. Élő műsorokban fogják bemutatni a segítség különböző módjait, hogy hol, mire van szükség.

Korábban írtuk

Fontos a tájékoztatás – mutatott rá, hozzátéve: lényeges a pontos információk átadása, hogy az emberek tudják, ha segíteni akarnak, hol tudják ezt a leghatékonyabban megtenni. Ez a műsor az összefogásról szól – húzta alá a csatornaigazgató.