Csak Ön! Ne hagyja, hogy félrevezessék jól hangzó ígéretekkel! Ne engedjen a mézesmázos farizeuskodásnak! Ha visszatér a Fidesz, akkor döghalál, nyomor, háború és pusztulás vár erre az országra. Éppen akkor, amikor elindultunk fölfelé, amikor már látnánk az alagút végén a fényt. Pont most jönne a Fidesz, és aratná le a gyümölcsöt, amit a kormány az elmúlt évek megfeszített munkájával termelt.

Farkasvigyorral és kiegyenesített kaszákkal jön Orbán Viktor. Tudja Ön, mi az éhezés? Hát most megtudhatja! Tudja Ön, mi a fasizmus? Hát lesz benne része! Látott már szegény, meggyötört kisnyugdíjast, akitől az utolsó fillérjét is elszedte a Fidesz? Hát most majd láthat! Öntől is elvett Orbán 19 ezer forintot? Önnek is a szocialista kormány adta ezt vissza? Akarja, hogy újra elvegye? Akarja, hogy mi újra visszaadjuk? Szereti Ön a békét? Szereti a nyugalmat? Hát ennek vége lesz! Szereti Ön, ha náci hordák masíroznak épülő-szépülő, jó levegőjű, tiszta, ápolt Budapestünkön? Hát most megkaphatja!

Szereti Ön a Fideszt? Hát most majd szeretnie kell! Jól vigyázzon, mit mond, mit gondol és mit cselekszik. Mert Orbán Viktor füle, szeme és keze mindenütt jelen lesz. Ezt akarja? Tényleg ezt akarja? Kiszámítható, nyugodt, boldog életét felcserélné a fenyegető káoszra? Ennyire ostoba ember Ön? Nem! Ön okos, szép, jószívű és intelligens ember. Ezért is figyelmeztettük még idejében. Mert van ellenszer, van védelem e gyalázatok ellen: a Magyar Szocialista Párt! (Ha végigolvasta sorainkat, fizesse be az elolvasási adót az APEH mellékelt számlaszámára. Őrizze meg a szórólapot, és ruházatára jól látható helyen tűzze ki, hogy rendőrségi akció esetén mentességet élvezzen a szemkilövés alól.)

Ungváry Zsolt