Vádat emelt az ügyészség László Petra ellen, aki egy évvel ezelőtt pánikba esve, két suta, erőtlen és öntudatlan rúgással próbálta megvédeni magát a röszkei gyűjtőpontról kitörő migránsok rohamától. Ezután elszabadult a pokol, a balliberális szélsőségesek verbálisan meglincselték az operatőrt. A vádemelés nyomán újra fellángolt az eszelős gyűlölet.

Tavaly szeptember 8-án a hazánkra zúduló illegális migránsok egy nagy csoportja, mintegy 400 fő erőszakkal kitört a nyilvántartásba vételükre felállított röszkei gyűjtőpontról, és a rendőrök sorfalát áttörve elrohant. Magyarul, az eleve jogsértő módon hazánk területére tolakodott idegenek minimális jóhiszeműséget és alázatot sem tanúsítva, erőszakkal kivonták magukat az Európai Unióban, illetve Magyarországon hatályos jogszabályok alól, egyértelműen jelezve, hogy nem bajban lévő, segítséget kérő menekültek, hanem arrogáns hódítók.

A rohamozó tömeg rázúdult a rendőrökre és a gyűjtőpontnál dolgozó újságírókra, operatőrökre, akik között László Petra, az N1 Televízió akkori munkatársa is forgatott. A fiatal nőt, amint az a felvételeken jól látható, kis híján elsodorta és fellökte az idegen betolakodók rohama. Ettől pánikba esett, és reflexszerűen védekezni próbált. Mivel kezében kamera volt, a lábát használta, és két alkalommal esetlen, suta mozdulattal megrúgott egy-egy illegális migránst, valahogy úgy, ahogy az ember a rátámadó kóbor kutyákat igyekszik ösztönösen távol tartani magától. Egy harmadik idegen felé is tett egy lépést, utóbbi gyerekkel a kezében el is esett, de mint később kiderült, ehhez László Petrának nem volt köze, az illegális migráns azért vesztette el az egyensúlyát, mert kitépte magát egy rendőr kezéből.

A balliberális média-hiénahad azonnal habzó szájú lincshadjáratba kezdett. Hosszan, kéjjel gyalázták László Petrát, szegény, szánnivaló áldozatoknak beállítva az erőszakos migránsokat. A világhálót elöntötte a legvisszataszítóbb csatornalé, válogatott ocsmányságokkal mocskolták a pánikreakcióját megbánó és azért több alkalommal megrendülten bocsánatot kérő operatőrt, melyek sorában a „náci ribanc” még az enyhébbek közé tartozott. A Facebookon „László Petra szégyenfalat” hoztak létre, nevéhez hozzáragasztották állandó jelzőként, hogy „gyerekrugdosó”, a Magyar Filmművészek Szövetsége Tarr Béla elnök aláírásával Nincs bocsánat című nyilatkozatban rúgott bele az operatőrbe.

László Petrát és családját emellett telefonos fenyegetések is érték, miközben a kisgyerekkel felbukó illegális migránst – akihez az operatőr hozzá sem ért – gyakorlatilag szentté avatták a gyűlölködők, annak ellenére, hogy meg nem erősített szíriai kurd források szerint az illető korábban a szíriai titkosszolgálat tagjaként súlyos bűnöket követett el kurd civilek ellen. Talán ez a magyarázata, hogy az iszlamisták vérdíjat is kitűztek László Petra fejére…

Aki egy potenciális veszélyhelyzetre teljesen normálisan reagált. Az élete két vitathatatlanul önkéntelen mozdulat miatt kerékbe tört. Megbélyegzett ember lett, szakmájában aligha kap munkát a jövőben. Ráadásul a Csongrád Megyei Főügyészség a múlt héten vádat emelt ellene garázdaság miatt. A vádhatóság szerint úgymond erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a helyszínen lévőkből megbotránkozást, felháborodást váltson ki. A migránsok erőszakos rohama a jelek szerint tetszett a vádhatóságnak.

Igen, a honi jogszolgáltatás (igazságszolgáltatásról most ne beszéljünk) magáévá tette a balliberális narratívát, és jogi tekintetben is meghurcolja László Petrát. A vádemelés hírére beindultak a balliberálisok pavlovi reflexei, a médiahiénák újra hörögve-vonyítva haraptak az operatőr torkába. A hazai és nemzetközi migránssimogató propaganda újra élvezettel forgatta meg tőrét László Petrában.

Holott józan ésszel és ép erkölccsel belátható, hogy az operatőr a tavalyi eseményeknek nem bűnöse, hanem áldozata. Magyar honfitársunk, akit politikai értelemben élve feszítettek keresztre és négyeltek fel a hazai balliberális dzsihadisták. A hiénafalka morális kivégzést hajtott végre, és most nem rettennek vissza attól, hogy újra megtegyék. Mert egy magyar újságírónak, aki ráadásul feleség és kétgyermekes anya, nincs bocsánat. Hiszen rajta keresztül az illegális migrációval szembeforduló magyar nemzetet bélyegzik meg. A cinikus szemkilövetők megússzák, a tíz embert megölő vörösiszap-áradatnak nincs felelőse, a több száz ártatlan élet kioltásában bűnös Biszku Béla ártatlanul ugorhatott fejest Belzebub üstjébe, de László Petra nem múló gyűlölet tárgya, pedig csak annyi történt, hogy pánikba esett olyanok agresszív rohamától, akiknek kitörését egyébként a karhatalomnak kellett volna kényszerítő eszközökkel megakadályozni. László Petra meghurcolása erkölcstelen, felháborító, igazságtalan. Megvetem és elutasítom az ellene folyó, gyűlöletkampányt.

Je suis László Petra!