„Konstantinápolyt meghódítottuk, de a prófécia második része, vagyis Róma meghódítása, még megvalósítandó. Ez azt jelenti, hogy az iszlám vissza fog térni Európába. Az iszlám kétszer lépett be Európába, és kétszer elhagyta… Talán a következő hódítás, Allah akaratából, a prédikálás és az ideológia által fog megvalósulni. Nem kötelező minden földet karddal meghódítani…” (Gazdag István fordítása) – mondotta Mohamed próféta jóslatára utalva Juszuf al-Karadavi egyiptomi teológus, a szunnita iszlám talán legtekintélyesebb prédikátora. A naptár 1999-et mutatott.

Hát igen. Nincsenek kiránduló janicsárok. Emlékezzünk, hogyan vették be Buda várát az iszlám félhold jelét viselő oszmánok. Csellel: besétáltak a Várba, mondván, csak megszemlélik. Az őrség nem is tett semmit. A trükk bevált, rövidesen lófarkas zászlót tűztek a Nagyboldogasszony-templomra, és százötven esztendeig uralták Magyarország nagy részét Mohamed vallásának helytartói. Az Európát ostromló népvándorlás egy új keleti hódítás nyitánya lehet, amit nem karddal vívnak a Nyugat ellen. Orbán Viktor joggal kongatta meg a vészharangot Tusványoson, mert ismét veszélybe került az európai kultúra és civilizáció.

Mert jönnek, özönlenek az illegális bevándorlók: a tanyavilágban egyedül élők pedig rettegnek. A nem lakott tanyákat feltörik, és ott húzzák meg magukat. A szántóföldeken átgázolva tönkreteszik az ültetvényeket. Ruháikat eldobálják, szemetelnek. A terményeken keresztülmennek, letapossák. A zöldséget és gyümölcsöt leszedik. Kivágják a fóliasátrakat, a kerítéseket is kibontják. Emellett egészségügyi és közbiztonsági kockázatot jelentenek, a minap is fertőzésveszéllyel szállítottak kórházba migránsokat a fővárosban és Szegeden. Zavarják a mező-, erdő- és vadgazdálkodást, a szabadterületi és zárttéri vadászatot. Bármit becipelhetnek magukkal a zöldhatáron, így veszélyeztetik GMO-mentességünket, mi több: állat- és növény-egészségügyi kockázatot jelentenek. Minderről egy szava sincs a baloldalnak.

Miről beszélnek a balliberálisok? Etnomazochista módon a tömeges bevándorlás szépségeiről. Hogy a déli végeken a magyar gazdáknak károkat okoz a XXI. századi népvándorlás? Sebaj. Mivel is foglalkozik az LMP? Azzal, hogy kétségbe vonja a Fidesz–KDNP-kormány természetvédelem terén elért eredményeit. Lebecsüli az infrastrukturális fejlesztéseket és az új turisztikai célú beruházásokat. Igen, jól látja, kedves olvasó: az LMP szerint bakfitty, hogy az Orbán-kabinet rendbe teszi közös értékeinket, sőt újakat is teremt.

Sallai Róbert Benedek 2015. augusztus 2-án ugyanis kiadott egy közleményt, siránkozva afölött, hogy a nemzeti kormány tanösvényt, élményparkot, kilátót ad át. A parlamenti képviselő mégis úgy látja: „a kormányzat teljes erőbedobással próbálja szétverni a természetvédelem maradékát”. Elengedte a füle mellett V. Németh Zsolt államtitkár nyilatkozatát, aki elmondta: a GDP-hez, illetve a magyar közkiadásokhoz viszonyított százalékában Magyarország többet költ környezetvédelemre, mint a környezettudatosságról ismert Ausztria vagy Németország. Ezt kifelejtette irományából Sallai Róbert Benedek, pedig aznap hangzott el, amikor agymenését megjelentette. Akár hiteles is lehetne az LMP-s zöldricsaj, ha eközben Magyarország polgárait is féltenék. De nem. Sem a Szerbia szomszédságában élő földművesek sorsa, sem a migráció miatt veszélybe került természeti értékeink nem ütik meg az „ökopárt” ingerküszöbét. Ehelyett Fazekas Sándort, a rendszerváltás utáni korszak legsikeresebb agrárminiszterét ócsárolják. Folyamatosan.

Miközben Sallai Róbert Benedek magyaros bocskai ruhába öltözik, pártelnöke, Schiffer András bevándorláspárti tüntetésen vesz részt a szélsőbalos Tamás Gáspár Miklós szónoklatát hallgatva. De a szocialisták sem tétlenkednek. Az MSZP megnyitja fővárosi, Jókai utcai székházát a Budapestre érkező menekülteket segítő civil szervezeteknek, hogy azt logisztikai és koordinációs központként használják – jelentette be 2015. július 16-án az ellenzéki párt.

Az „undorító plakátkampány”, valamint az új vasfüggönyt jelentő határzár csak a rossz kormányzásról és a korrupcióról akarja elterelni a figyelmet, vélekedett Kunhalmi Ágnes szocialista képviselő. Emlékeznek még, hogy ez a párt uszított az elcsatolt területek magyarsága ellen? Igen, az ázsiai, afrikai törvénytelen bevándorlókat vadul óvó szocialisták voltak, akik lerománozták a trianoni határon túl élő nemzetrészünket. Azzal riogattak, hogy 23 millió román munkavállaló veszi el polgáraink megélhetését, ha bevezetjük a kettős állampolgárságot.

Orbán Viktor miniszterelnök a közelmúltban labancpártnak nevezte az LMP-t. A nemzetközömbös nyugati liberalizmust majmoló zöldpárt bizony olyan, mint a baloldali janicsárpártok. Tárt karokkal várják a zömében muszlim határsértőket, akik letapossák a magyar vetést. Míg a balliberálisok a törvénytelen bevándorlók érdekeiért hadakoznak, az Iszlám Állam szóvivője, Mohamed al-Adnani azt üzeni nekünk, hitetlen gyauroknak: „Meg fogjuk hódítani Rómátokat, össze fogjuk törni a keresztjeiteket, meg fogjuk hódoltatni az asszonyaitokat Allah engedélyével”. Harcosai talán már a kertek alatt gyalogolnak.