Túl nagy a béke, nem hal meg elég ember az ukrán pokolban, nem menekült el onnan kellő számú millió, hogy pótolja a hedonizmusába menthetetlenül belefulladó Nyugat meg nem született polgárait, ezért úgy érezték odaát, tenni kell még valamit, mert nem elég mocskos a világ.

Ezt találták ki: Svédország bejelentette, hogy csatlakozik az Európai Bizottság oldalán a magyar gyermekvédelmi törvény elleni perhez Belgium, Hollandia, Luxemburg, Portugália, Írország, Ausztria, Dánia, Málta, Spanyolország, valamint az Európai Parlament oldalán.

Ez az első eset egyébként, hogy a Bizottság az Európai Bíróság elé idéz egy országot az EU úgymond „demokratikus értékeinek” megsértése miatt. A magabiztos svédek mellesleg nem látják annak veszélyét, hogy mindez befolyásolná Svédország NATO-tagságát. Pedig de jó lenne…

Hirdetés

A nem túl ősi svéd családból származó Alice Bah Kuhn­ke, Svédország európai parlamenti képviselője, az ország kultúráért és demokráciáért felelős korábbi minisztere szerint azért veszélyes a magyar gyermekvédelmi törvény, „mert nemcsak az iskolai tanórákon, de a televíziós műsorokban és a reklámokban is megtiltja az LMBTQ-emberek ábrázolását, láthatatlanná teszi a transznemű embereket, mindezekkel gyakorlatilag kiszorítja az LMBTQ-embereket a nyilvánosságból. A per támogatása arról szól, hogy megmutatjuk, nem fogadjuk el azt a diszkriminatív politikát, amelynek Magyarország az élére állt. Egy olyan politikát, amely sérti az uniós értékeket.”

Ami az uniós értékeket illeti, a gyermekek védelme már nincs köztük. Nem véletlenül mondta Orbán Viktor évértékelő beszédében, „mindenki hallott róla, hogy az egyik iskolánkban miféle gyalázatos dolog történt. Az ember nem is érti, miért nem szakad le az ég, miért nem nyílik meg a föld, hogy elnyelje azt, akinek ott lenne a helye.”

A miniszterelnök kijelentette, a pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen, a felnőtteknek pedig az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék: „A jogszabályok megvannak, a hiányzók pedig meglesznek, de ebben az ügyben még a legelszántabb kormány sem tud egyedül sikerrel járni. Itt mindenkire, szülőkre, nagyszülőkre, édesanyákra és édesapákra, pedagógusokra és nevelőkre is szükség lesz. Mert a genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás, nem egy szivárványos dumcsi, hanem a gyermekeinkre leselkedő legnagyobb veszély. Azt akarjuk, hogy hagyják békén a gyerekeinket, mert ami sok, az sok. Efféle dolgoknak semmi, de a világon semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon és különösen nincs az iskoláinkban.”

Ehhez képest a luxembourgi székhelyű Európai Bíróságon már tíz ország, valamint az Európai Parlament perelte be Magyarországot, mert a kétharmados jobboldali többségű parlament a gyermekek védelmében szigorú törvényt alkotott, amit az újabban felszínre került pedofilbotrányok miatt tovább szigorítani készül. Várható, hogy újabb államok is csatlakoznak a perhez, amelynek tétje a megrontás joga, költőien fogalmazva, hogy „a transznemű emberek láthatóvá váljanak”. Mármint a kiskorú gyermekek előtt. Ez a bírósági per valójában egy újabb gyilkos harc kezdete, ami nem egy jogértelmezés, hanem egy sátáni paradigma elfogadtatásáért zajlik. Ha ne adj’ isten Magyarország e perben elbukik, a természetes emberi létezés alapjoga bukik el vele. Akkor másnaptól Zombieland lesz az unió, hacsak az Angyalok Ármádiája meg nem menti Európát.

Korábban írtuk