Hirdetés

Az Index – az első számú hazai propagandaeszköz – ismét támadásba lendült a magyarság érdekei ellen. „A Fidesz félig japán jelöltje kitiltaná a migránsokat” – óbégat, és egy bizonyos Bozzay Balázs nevezetű szorgosan gyártja a cím alatt a tartalmat, amiért megfizetik.

„Song Simon, a Fidesz egyik kispesti önkormányzati képviselőjelöltje szerint nem szabad Európába engedni az idegen kultúrákból származókat. A kijelentés azért érdekes, mert a politikus magyar anya és japán apa gyermeke.”

Itt is látható, hogy a libsi nem közösségben, hanem egyénben gondolkodik. Képtelen agyilag elválasztani az esetit a tömegestől. (Többek közt ezért sem jut el tudatukig a nemzeti kultúra, a nemzetkarakter, a nemzeti érdek stb. fogalmak értelme sem.) Ha egy-egy idegen kultúrából származó idejön, beilleszkedik, majd ide házasodik, akkor a genetika szabályai szerint az unokában már alig lesznek kimutathatók az idegen gének, és ha kulturálisan kötődik, lelkileg felelősséget érez a magyarság iránt, igen derék nemzettestvérünké válhat. Lényeg, hogy ne tömegben történjen!

No, de nézzük, mit karattyol Bozzay.

„Song Simon XIX. kerületi önkormányzati képviselőjelölt Facebook-bejegyzései szintén migrációellenes hozzáállásról tanúskodnak. Az egyik posztjában például azt írja Gajda Péterről, Kispest most is újra induló szocialista polgármesteréről, hogy: aki képes a saját arcát adni azokhoz az erőkhöz, amelyek minden percüket azzal töltötték, hogy idegen kultúrákból származó, sokszor erőszakos bevándorlókkal árasszák el Európát, az nem méltó arra, hogy a kerületet képviselje.”

Ebből is látszik, hogy Song Simon derék ember, aki világosan látja a nemzet érdekeit, és azt képviseli, amivel jól járunk.

Nem úgy, mint az Index, amelyik más esetben gyűlöletbeszédnek, idegenellenességnek, rasszizmusnak meg ki tudja, milyen fóbiának titulálja azt, ha valaki egy ember származását firtatja vagy azon élcelődik. De persze ha a magyarság és Európa érdekeit kell csorbítani, akkor van kivétel.

Demagógiából ötös.