A korábbi „first daughter”, Chelsea Clinton hétfőn bejelentette, határozottan el tudja képzelni, hogy a jövőben politikai választáson méresse meg magát – írja a FoxNews.com. „Mindennap azon dühöngök, hogy az elnökünk mit művel, mit mond vagy mit hanyagol el” – mondta.

Fotó: shutterstock.com

Fotó: shutterstock.com

Chelsea Clinton az Edinburgh-i Nemzetközi Könyvfesztiválon számos panaszt fogalmazott meg a Trump-adminisztrációval kapcsolatban, de leszögezte, hogy egyelőre nem tervez politikai pályára lépni.

„Akármennyire is megvetem azt, amit Trump elnök csinál, hálával tartozom a kongresszusnak és a szenátoroknak, akik minden lépésében akadályozzák” – mondta a 38 éves Clinton-lány, aki tájékozatlanságáról is tanúbizonyságot tett, amikor elmondta, hogy a Trump-adminisztráció hónapok óta szüleiktől elválasztva tart gyerekeket a határnál. Eközben már minden illegális határátlépő visszakapta a gyerekét.

Idén azt is szóvá tette, hogy tisztességes, sőt elvárható dolog Donald Trump lányának, Ivanka Trumpnak a kritizálása, mivel ő is az elnöknek dolgozik.

Chelsea Clinton tavaly még egyértelműen visszautasította azt a feltételezést, hogy politikai pályára lépne. Idén már hezitál, és ki tudja… jövőre akár komoly szándékkal is előállhat politikai karrierjét illetően.