Soros György és fia, Alexander
Hirdetés

Tegnapi televíziós interjújában Orbán Viktor elmondta: Soros emberei mesterkednek azon, hogy a Magyarországnak járó pénzt Ukrajnába juttassák.

Orbán Viktor Ukrajna uniós csatlakozásáról azt mondta, hogy a magyar cél az volt, hogy meggyőzze a kormányfőket, hogy sem Ukrajna, sem az Unió nincs felkészülve a tagságra. Inkább egy stratégiai megállapodást kellett volna kötni az országgal.

A miniszterelnök szerint az sem világos, miért kell 50 milliárd euróról négy évre előre dönteni Ukrajna esetében – ráadásul hitelből.

Mindeközben Magyarország nem kapta meg a neki járó forrásokat, és így könnyen lehet, hogy a magyarok pénze Ukrajnába kerül.

Korábban írtuk

Orbán Viktor rámutatott arra, hogy az Európai Parlament Soros által irányított emberei folyamatosan zsarolják a Bizottságot, hogy ne adják oda a hazánknak járó 32 milliárd eurót, mert ezeket át akarják irányítani Ukrajnába, és ugyanezt szeretnék a Soros által irányított amerikai demokraták is. Egyelőre sikerült ebből 10 milliárdot megszerezni, de 22 milliárd sorsa még kérdéses.

Az, hogy Sorosék Ukrajna mellett lobbiznak, nem új keletű, ahogy az sem, hogy hazánk ellen tevékenykednek.

A Soros-birodalom örököse, Alex Soros nemrég Ukrajnában tárgyalt, ráadásul úgy tűnt – érthetetlen módon -, mintha az EU nevében folytatna egyeztetéseket. A megbeszéléseken szó esett Ukrajna európai integrációjáról, valamint az ország gazdasági és társadalmi fellendüléséről is.

Alexander Soros leszögezte: bármi történjen a fronton vagy az Egyesült Államokban, ők továbbra is támogatják az országot.

Sorosék beágyazottsága a brüsszeli intézményekbe egyértelmű; elég csak arra a listára gondolni, amely részletesen felsorolta Soros szövetségeseit az EP-ben. De az Origo nemrég írt arról is, milyen Soros-féle lobbicsoportok munkálkodnak a brüsszeli intézményekben több millió dolláros költségvetéssel, hogy a globalista, LMBQ- és bevándorláspárti álláspontot erősítsék az EU-ban.

A személyesen Soros által alapított European Council on Foreign Relations (ECFR) is szerepel az Európai Unió nyilvántartásában.

A további részletekről IDE KATTINTVA az Origón olvashatnak.