Jelenlegi hely

gender

Így kell gendervitát nyerni

Képernyőfotó: YouTube.com, szerk.

A logikai érvelés koronázatlan amerikai királya, Ben Shapiro minden előadása végén azt kéri, először azok tegyenek fel neki kérdéseket, akik nem értenek vele egyet, “mert így izgalmasabb”. A próbálkozók persze egymás után kényszerülnek a vitákban alulmaradva elkullogni, de nem adják fel.

Nővé operált férfit nem lehet anyaként bejegyezni

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Nem lehet anyaként bejegyezni azt a transznemű nőt, akinek a még férfiként lefagyasztott spermájával megtermékenyített petesejtből született később gyermeke - döntött a német legfelsőbb bíróság Karlsruhében.

Transznemű énekes genderórája gyerekeknek

Képernyőfotók: twitter.com/nowthisnews

A NowThis! nevű progresszív weboldal a Twitteren osztott meg egy videót, amelyben egy magát transzneműnek mondó punkénekes vesz részt egy kisgyermekeknek szervezett gendereseményen - olvasható a DailyWire.com honlapon.

Rossz gendert használt

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Egy elsős kalifornia kislányt az igazgatói irodába küldtek, miután véletlenül a nem megfelelő gender-azonosítót alkalmazta egy osztálytársára - írja a Fox News weboldalán található cikkében Todd Starnes konzervatív író.

Akkor most hányféle van?

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Egyre többet hallani az LMBTQI rövidítést a szexuális kisebbségek gyűjtőfogalmaként, azt azonban kevesen tudják, mit takar ez a hosszú és folyamatosan újabb betűkkel gyarapodó titokzatos betűszó.