Nos, most itt a teljes felvétel, amelyet az egyik rendőr testkamerája rögzített.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy a BLM, az Antifa, valamint az ezekhez a gazemberekhez csatlakozó liberális és baloldali sajtó, továbbá ugyanezen politikai „elit” nem szerette volna, ha ez a felvétel nyilvánosságot kap. Ugyanis most ország-világ láthatja, miképpen könyörög, ordibál és sír ez a hústömeg, miképpen mondogatja hogy meg fog halni már akkor, amikor még csak megpróbálják beültetni a rendőrautóba, és senki egy ujjal nem ér hozzá. Majd azt is láthatjuk, hogyan veti ki magát a rendőrautóból – nyilvánvaló ellenszegülés a rendőrséggel szemben, ez az Egyesült Államokban egészen addig nem volt tolerálható –, hogy aztán leteperjék és a nyakára térdeljenek. (…)

Visszatérve a most előkerült teljes felvételre: miért is vette volna komolyan Floyd bármilyen könyörgését a nyakán térdelő rendőr ezek után? Aki zokogva hisztériázik az első pillanattól fogva, az miért ne tenné utóbb, amikor ráadásul már a saját idióta viselkedésével csak rontott a helyzetén.

George Floyd egy visszaeső, gyáva, pitiáner bűnöző volt. Egy szar alak, aki pontosan tudta, hogy megint mehet vissza a börtönbe, ezért nyavalyog. A rendőrök pedig pontosan azt teszik, amire kiképezték őket. Jogosan.

A teljes bejegyzés ITT olvasható.

Korábban írtuk