Hirdetés

A számokból kitűnik, hogy az invázió egyre erősödik. Július 25-én lépte át a számláló az 50 ezres mennyiséget, augusztus 29-én a 60 ezret. Újabb 10 ezres ugrást rögzített a statisztika szeptember 17-én, 20 nap múlva már 80 ezernél járt az illegális migránsok száma, majd mindössze 19 nap múlva elérte a 90 ezret, november 14-én pedig meghaladta a 100 ezret; vagyis egyre szűkülő idősáv telik el újabb 10 ezernyi idegen megjelenéséig.

Már február 24-én öt éves napi rekord dőlt meg az aznap ártalmatlanított 762 hódítóval, augusztus óta pedig folyamatosan meghaladja a 10 ezret a havi mennyiség. Szeptemberben is öt éves csúcs dőlt meg, abban a hónapban 16 143 idegent kaptak el a hatóságok, amire 2015 októbere óta nem volt példa. Októberben 16 736 illegális migráns próbált behatolni Magyarországra, idén eddig az előző hónapban próbálkoztak a legtöbben.

A nyomás nem enyhül, ráadásul a migránsok egyre erőszakosabbak. Májusban egy Balatonfenyvesen elfogott illegális bevándorló a fonyódi rendőrkapitányságon rosszullétet színlelt, majd miután levették róla a bilincset, rátámadt a rendőrökre, igyekezett megszerezni egyikük, illetve a támogató honvédtiszt lőfegyverét, miközben azt ordítozta, hogy „Megöllek titeket!”. A déli határszakaszon július óta 9 esetben támadtak botokkal, kövekkel, gázspray-vel a határt védő egyenruhásokra az őrjöngő idegenek.

Mindezen tények ismeretében elgondolni is rossz, hogy mi történne, ha nem védené hazánkat a műszaki határzár. Ennek léte az illegális migránsok szervezett, irányított inváziója elleni leghatékonyabb védelem. Megmaradása és így biztonságunk megőrzése a jövő évi választás egyik legkomolyabb tétje, hiszen a Gyurcsány vezette baloldali népfront emblematikus képviselőinek megnyilatkozásaiból feketén-fehéren kiderül, hogy az első adandó alkalommal lebontanák a kerítést, és kiszolgáltatnák Magyarországot a hódítóknak.

Korábban írtuk