Újsághír a Fiktív Hírlap 2022. április 4-i számából: Az egyesült ellenzék nyerte a magyarországi választásokat, Márki-Zay Péter alakíthat kormányt.

Az FH további hírei a későbbiekből: Megkezdődtek a fegyverszállítások Ukrajnába, a Kárpátalján átvonuló konvojt Beregszász–Huszt térségében légitámadás érte.

Hirdetés

Hazánk lemondva minden mentességről, az elsők között csatlakozott az olajembargóhoz, amit a budapesti főpolgármester kitörő örömmel üdvözölt. A városban mindenki biciklivel közlekedik, azon viszik a nagybevásárlást és a gyerekeket az óvodába. A buszok helyett riksák szállítják az utasokat, a mentőszolgálat soron kívül két lovasszekérhez jutott.

Gy. F. régi álmának megvalósítására az Országgyűlés megvonta az állampolgárságot azoktól, akik a határon túl élnek. Felesége, aki EP-képviselőként Brüsszelbe költözött, most gyorsan hazatért, és konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal már el is foglalta MZP bársonyszékét. Márki eleinte hápogott, de gyorsan befogták a száját egy marék dollárral.

Az IMF javaslatára elvonják a 12. havi nyugdíjat, egyúttal bevezetik a 13. havi gáz- és villanyszámlát, az EU ajánlására új üzletek nyílnak tömegesen, a pultok mögött az eladók pólóján a cég profilját tükröző felirattal: lélegzetvétel itt.

A pedagógusok bérrendezésére egyelőre nincs keret, de a pálya vonzóvá tétele érdekében bátorítják efebofilok jelentkezését, különösen az új alaptantervbe iktatott gender órák megtartására.

A közszolgálati tévé elnökének Varju Lászlót nevezik ki, a híradó főszerkesztője Kálmán Olga. Vágó István új műsort kap: Legyen ön is dollármilliomos!

Az SZFE vezetésébe az új igazgató, Alföldi Róbert bevonja Kunhalmi Ágnest szakmai instruktorként, Bangóné a rendezőszakot segíti tanácsaival.

A hazai szélsőségesek féken tartására Antifa-aktivisták magyarországi letelepedését támogatják ösztöndíjakkal.

Az energiaéhség lecsillapítására vásárolt amerikai LNG ellentételezésére a Nemzeti Bank aranytartaléka vasúti kocsikon Németországba indul…

Korábban írtuk