Szerdán a hegyoldalba hívjuk az érdeklődőket; a téma valószínűleg sokakat érdekel, hiszen jelöltünk a boldogsághoz vezető útról beszél. A szervezők kérik, hogy lehetőleg senki se hozzon magával a félelemkeltésre vagy mások testi épségének megsértésére alkalmas eszközöket.

Ugyancsak nemkívánatosak a „Vesszenek a rómaiak!” vagy a „Minden út Rómába vezet – római katonák menjetek haza!” feliratú transzparensek, táblák, szórólapok. Ezeket a megmozdulást biztosító önkénteseink a helyszínen elkobozzák.

Kitöltött ajánlószelvényüket viszont leadhatják a rendezőknél.

Csütörtökön 14 órára a Genezáreti-tó partjára várunk mindenkit szeretettel. Ha az időjárás kegyes lesz hozzánk, akkor kisebb kirándulást teszünk a tavon bárkákkal. Szponzorainknak köszönhetően jó minőségű merítőhálókkal halászhatnak a szerencsések. Rossz idő esetén a nap főszereplője gondoskodik a vihar lecsillapításáról, majd a program változatlan. Végül piknik. Hal és kenyér. Korlátlan fogyasztás. Belépő nincs, de megköszönjük, ha lehetőségei szerint támogat bennünket.

A következő napok is bővelkednek eseményekben. Nagygyűlések szerte Galileában és Júdeában. A némák megszólalnak, a bénák ismét járni fognak, a vakok pedig látni. Húsvétkor kampányzáró Jeruzsálemben. Különösen izgalmasnak ígérkezik a pénzváltók kiűzése.

Kié lesz a győzelem? A tét nem kicsi. Ne feledjék! Jézus – a legjobb választás!