– Kedves nézőink, hallgassuk meg szakértőnket, aki összegyűjtötte a Fidesz-kormányzás hibáit, bűneit, hazugságait. Kezdjük talán Orbán Viktor személyével.

– Orbán valójában egy jelentéktelen, marginális figura, egy pöttömnyi ország önjelölt vezére. Komoly emberek azt sem tudják róla, hogy a világon van. Másrészt rém kellemetlen, hogy miatta ég az ország, egész Európa, sőt a világ rajtunk röhög és szánakozik, vele azonosítanak minket, a végén miatta kidobnak minket az EU-ból meg az ENSZ-ből.

– Most akkor jelentéktelen vagy világszerte ismert?

– Ne szakítson félbe! Itt van a közszolgálati tévé esete. Nézhetetlen, unalmas, dilettáns, a kutyát sem érdekli, az adófizetők pénzének temetője. Ráadásul miattuk nyerte meg a Fidesz a választást, mert ment benne a kormánypropaganda, elhülyítették a fél országot.

– Ha senki sem nézte, hogyan dönthette el a választásokat?

– Ezt magyarázom. Tolvaj az egész banda, minden fejlesztési pénzre ráteszik a kezüket, ellopják az összes EU-támogatást, ami eltűnik a feneketlen zsebükben. Nem jut belőle fejlesztésre, nem a magyar gazdaságot élénkíti, hanem a fideszesek vagyonát hizlalja. Közben meg fejlődéssel, makromutatókkal, GDP-vel büszkélkednek. Nevetséges, az egész növekedés egy kamu, valójában az EU-pénzek mozgatják a gazdaságot, azok nélkül befulladna minden.

– De ha ellopják az összes EU-pénzt, akkor az hogyan tudja mégis mozgatni a gazdaságot?

– Ezt magyarázom. Miközben a gazdaság romokban, filléres béremelkedésekkel szúrják ki a szemünket, holott a mutatók alapján sokkal többet is emelhetnének, ha nem lopnának el mindent. De nem akarják, hogy örüljünk, pedig ehhez csak be kellene fogadni a kvóta-migránsokat, mert megmondta az EU, hogy a bevándorlás remek dolog, és ha nem akarjuk az ebből adódó élvezeteket, akkor is lenyomják a torkunkon, mert ők szeretnek minket, és nem akarják, hogy kimaradjunk egy ilyen klassz dologból, csak ez az Orbán, ez gyűlöli a saját népét…