Hirdetés

„Az amerikai történelemben először van olyan elnökünk, aki a gyermekbántalmazás ügyét pártfogolja” – írta Bill Donohue Joe Biden június 15-ei rendeletére utalva, amellyel olyan szövetségi állami törvények ellen próbál fellépni, amelyek megtiltják, hogy a nemi diszfóriában szenvedő gyermekek esetében hormonterápiát és pubertásblokkoló szereket használjanak.

Az elnöki rendelet ezeket a szövetségi állami törvényeket „az LMBTQI+ gyermekek, fiatalok és családok elleni káros és diszkriminatív jogalkotási támadásoknak” nevezi, és utasítja az Egészségügyi és Szociális Minisztériumot (HHS), hogy hatáskörét felhasználva „védje meg az LMBTQI+ személyek orvosilag szükséges ellátáshoz való hozzáférését a kártékony állami és helyi törvényektől és gyakorlatoktól”.

„Klasszikus orwelli halandzsát használva a Fehér Ház azt állítja, Biden számos lépést tesz annak érdekében, hogy ‘Amerika-szerte megvédje a gyerekeket’” – írta Donohue, hangsúlyozva, hogy a bideni politika mindeközben komoly egészségügyi kockázatoknak teszi ki ezeket a gyerekeket.

Donohue idéz egy fontos svéd tanulmányt, amely szerint az 1973 és 2003 között nemváltoztató műtéten átesett személyeknél „a halálozás, az önpusztító viselkedés és a pszichiátriai megbetegedések kockázata lényegesen magasabb volt, mint az átlagnépesség tagjai közt”.

Korábban írtuk

„Az öngyilkossági ráta azok körében, akik nemváltoztató műtéten esnek át, hússzor magasabb, mint azok között, akik nem” – folytatta Donohue, majd megemlített egy másik tanulmányt, amely szerint a szülői beleegyezés nélkül az ellenkező nemre „átváltoztatott” kiskorúak esetében „magasabb az öngyilkosság kockázata”.

„Országos érvényű moratóriumot kell bevezetni azzal a kártékony gyakorlattal szemben, amely szerint a gyermekek megváltoztathatják a természet által kijelölt nemüket” – javasolta Donohue a kormányzati aktivizmus alternatívájaként, amelynek célja, hogy az egyes szövetségi államokat arra kényszerítse, hogy engedélyezzék a gyerekek számára veszélyes orvosi beavatkozásokat.

(forrás)